Αψεγάδιαστη επιδερμίδα και λάμψη που ακτινοβολεί. Εάν κι εσείς αναρωτιέστε τι κάνουν οι αγαπημένες σας celebrities και δείχνουν πάντα τόσο όμορφες, εμείς μάθαμε όλα τα μυστικά τους!
Ας ξεκινήσουμε από τη νεαρή καλλονή Μπέλα Χαντίντ. Η σταρ του μόντελινγκ, δήλωσε ότι το μεγαλύτερο skincare μυστικό της, είναι το ντεμακιγιάζ. Μάλιστα,  σε περίπτωση που κοιμηθεί βαμμένη, ξυπνάει νιώθοντας ένοχη και τρέχει να ξεβαφτεί και να ενυδατώσει το πρόσωπό της.
Ένα ακόμα μυστικό που μοιράστηκε είναι ότι για να πετύχει ένα σλικ αποτέλεσμα στις κοτσίδες και τους κότσους που συχνά επιλέγει στις εμφανίσεις της, χρησιμοποιεί τα προϊόντα styling του αδερφού της, καθώς τα αντρικά προϊόντα προσφέρουν δυνατότερο κράτημα.
Το αιώνιο είδωλο ομορφιάς. Η Μέριλιν Μονρόε
φημιζόταν για τις περίεργες beauty συνήθειές της. Για να πετύχει τα χαρακτηριστικά κόκκινα και ζουμερά χείλη της, χρησιμοποιούσε 5 διαφορετικά είδη κραγιόν και lip gloss. Επέλεγε σκούρες κόκκινες αποχρώσεις στο περίγραμμα των γωνιών, πιο ανοιχτές όσο προχωρούσε προς το κέντρο για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι είναι μεγαλύτερα, ενώ εφάρμοζε τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις στην κορυφή του άνω και κάτω χείλους.

Η αγαπημένη μας Κέιτ Μος από την άλλη, ακολουθεί πιο μίνιμαλ τεχνικές ομορφιάς μιας και η αγαπημένη της μυστική συνήθεια ομορφιάς είναι το παγωμένο νερό. Η ίδια δήλωσε πρόσφατα πως όταν νιώθει το δέρμα της πρησμένο και κουρασμένο, γεμίζει ένα μπολ με παγάκια και λίγο αγγούρι και βυθίζει το πρόσωπό της για μερικά λεπτά.

Tέλος,  ενός λεπτού σιγή για την τρομερή επιδερμίδα της Queen Βee.Ποιό είναι το μυστικό της; Η Μπιγιονσέ εφαρμόζει κρέμα ματιών σε όλο της το πρόσωπο και αυτό γιατί όπως λέει, τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για τα μάτια περιέχουν συστατικά που απορροφώνται ευκολότερα και εισχωρούν βαθύτερα στο δέρμα, λόγω της ευαισθησίας εκείνης της περιοχής.

3,2,1 ξεκινάμε από σήμερα τις δοκιμές των μυστικών ομορφιάς των σταρ!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below