Αληθινές ουρές για γοργόνες

Αληθινές ουρές για γοργόνες

Η γοργονο-τάση κατεβαίνει από τις πασαρέλες και μπαίνει μέσα στη θάλασσα.
10 Ιουλίου 2012 Ευφραιμίδη Μαρίλη


Φέτος οι γοργόνες είναι μόδα. Στις πασαρέλες είδαμε χιλιόμετρα extensions σε κυματιστές μπούκλες και αμέτρητα φορέματα με κόψιμο γοργονέ. Τώρα λοιπόν μπορούμε να έχουμε και την αληθινή αίσθηση: η εταιρεία Etsy, το διάσημο ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο πουλάμε ή αγοράζουμε χειροποίητα πράγματα, διαθέτει ουρές για γοργόνες με τις οποίες μπορούμε να κολυμπήσουμε.

Η ιδέα της δημιουργίας τους ανήκει σε μία μαμά που εμπνεύστηκε τις γοργονο-ουρές γιατί οι κόρες της έχουν μανία με τις γοργόνες (συμβαίνει στα περισσότερα κοριτσάκια). Χρησιμοποίησε ελαστικό ύφασμα σαν αυτό που βρίσκουμε στα μαγιό, σε πράσινο, κόκκινο, μπλε, πορτοκαλί και φούξια. Όλα τα χρώματα είναι γυαλιστερά και αντανακλούν το φως όταν βρέχονται για να δίνουν την ψευδαίσθηση της γοργόνας.

Οι γοργονο-ουρές φαίνονται αρκετά ελαφριές ώστε να μη βυθίζονται και η μαμά-κατασκευάστρια Monika Naumann υποστηρίζει ότι διευκολύνουν τις κινήσεις ώστε να κολυμπάει και να επιπλέει κανείς. Ωστόσο, για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε το ίδιο το προϊόν.