Τα καρέ κουρέματα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, με διαφορετικά στιλ να αποκτούν ολοένα και περισσότερες οπαδούς που τολμούν να πουν αντίο στα μακριά μαλλιά; Ποιο θα είναι το επόμενο huge trend;

Σύμφωνα με το Google, η επόμενη εμμονή όλων ακούει στο όνομα Baroque Bob, αφού οι αναζητήσεις για αυτό έχουν αυξηθεί κατά 1.000% τους τελευταίους μήνες.

Τι είναι όμως το Baroque καρέ; Δεν αναφέρεται στο κούρεμα (αν και ένα ελαφρύ φιλάρισμα εξυπηρετεί την τάση), αλλά στο styling των μαλλιών και εμπνέεται από κλασικές ντίβες του παλιού Χόλιγουντ, όπως η Marilyn Monroe και η Rita Hayworth.

Ο στόχος είναι ο όγκος, η λάμψη, η πολυτέλεια και η κομψότητα. Για να αποκτήσει αυτά τα χαρακτηριστικά το καρέ, βασικοί σύμμαχοι είναι ένα προϊόν μορφοποίησης που χαρίζει όγκο, μία στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ.

Η τελική πινελιά μπαίνει δημιουργώντας μία βαθιά χωρίστρα στο πλάι, με το συγκεκριμένο look να είναι ιδανικό για βραδινές και επίσημες εμφανίσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να φορεθεί σε πιο casual περιστάσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sophie floyd (@sophfloyd)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below