Μετά από ένα χρόνο καραντίνας και το μεγαλύτερο διάστημα αυτού με τα κομμωτήρια κλειστά, δεν σε αδικούμε αν νιώθεις την ανάγκη να ανανεωθείς, κάνοντας αλλαγές στα μαλλιά σου. Αν είσαι καστανή και θες να κάνεις μία αλλαγή, η οποία δεν είναι τόσο δραματική, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις την τάση του smoky brown.

Η συγκεκριμένη απόχρωση μοιάζει με την bronde, καθώς συνδυάζει το καστανό με το ξανθό, με τη διαφορά όμως να βρίσκεται στον τόνο των μαλλιών. Το bronde έχει θερμό τόνο, με το ξανθό να είναι περισσότερο χρυσό, ενώ το smoky παίζει με τον ψυχρό τόνο και τις σταχτί αποχρώσεις.

Είναι ιδανικό για εσένα που είσαι φυσική καστανή, θες να διατηρήσεις την υγεία των μαλλιών σου και δεν θες να πηγαίνεις «για ρίζα» συνέχεια. Το smoky brown δεν χρειάζεται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, ενώ δείχνει τέλειο σε κυματιστά μαλλιά – aka το αγαπημένο, ανέμελο hairstyle του καλοκαιριού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spoke & Weal (@spokeandweal)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cutler Salon (@cutlersalon)


Αν σκέφτεσαι να τολμήσεις το smoky brown, σου προτείνουμε να εμπιστευτείς  τους L’Oréal Pro Colorists και τις επαγγελματικές βαφές Majirel και Inoa, που ήδη έχουν δοκιμάσει και λατρέψει εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below