Πιο όμορφη επιδερμίδα σήμερα, πιο νεανική επιδερμίδα αύριο

Πιο όμορφη επιδερμίδα σήμερα, πιο νεανική επιδερμίδα αύριο

Η νέα Age Perfect-Golden της L'Oreal Paris επαναφέρει την ροδαλή όψη και την λάμψη της ώριμης επιδερμίδας.
07 Σεπτεμβρίου 2016

Κάθε ηλικία έχει τις δικές της ομορφιές και χάρες, αλλά κάθε φορά που κάνεις κλικ στο http://www.advanced.style/ δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς ότι η χρυσή ηλικία είναι η 60+! Κυρίες υπέροχες, φρέσκες, με στυλ που θα ζήλευαν πολλές 20άχρονες. 

Πως διατηρείται, όμως, αυτή η φρεσκάδα; Η παραδοχή του ότι η ηλικία δεν είναι παρά μόνο ένας αριθμός αλλά και η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας, είναι 2 tips που πρέπει να ακολουθείς πιστά! Ειδικά για την επιδερμίδα σου, η καθημερινή φροντίδα είναι must καθώς με το πέρασμα του χρόνου, χάνει τη στήριξή της και γίνεται πιο λεπτή με αποτέλεσμα να χάνει το φυσικό της χρώμα και δείχνει θαμπή.

Η λύση; Η νέα Age Perfect-Golden της L'Oréal Paris είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις πολύ ώριμες επιδερμίδες. Άμεσα η επιδερμίδα ενυδατώνεται αποτελεσματικά, ξαναβρίσκει την άνεσή της και δεν τραβάει. Η υφή της κρέμας είναι πλούσια και απολαυστική ενώ το εκχύλισμα παιώνιας που συνδυάζεται με άνθος ίριδας ξαναδίνει στην επιδερμίδα τη ροδαλή της όψη! Η τεχνολογία της βασίζεται στο Νέο-Calcium, ένα ενδυναμωτικό που αποκαθιστά τη σύσταση και την πυκνότητα της επιδερμίδας.
Το αποτέλεσμα; Πιο όμορφη επιδερμίδα σήμερα, πιο νεανική επιδερμίδα αύριο!