Η Estee Lauder παρουσιάζει τη νέα της συλλογή που σμιλεύει τα χείλη

Η Estee Lauder παρουσιάζει τη νέα της συλλογή που σμιλεύει τα χείλη

Είναι τα νέα αντικείμενα πόθου, που με τα ζωηρά τους χρώματα μας δίνουν λάμψη, ενυδάτωση και σχήμα.
07 Δεκεμβρίου 2016


Η Estée Lauder παρουσιάζει τα νέα Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick και Vinyl LipColor. Με υψηλής απόδοσης σύνθεση και ενισχυμένη τεχνολογία, τα χείλη γίνονται φωτεινά, σμιλευμένα και ενυδατωμένα.Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick
Φωτεινή εμφάνιση στα χείλη που λάμπουν με πολυδιάστατο, πρισματικό χρώμα. Το ΝΕΟ Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick περιέχει μια νέα σύνθεση από Οπτικές Πέρλες, έτσι ώστε τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα, εντυπωσιακά, ακαταμάχητα και τόσο απαλά για φίλημα.
 
Οι κύριες τεχνολογίες περιλαμβάνουν:
 
• ΝΕΑ Σύνθεση με Οπτικές Πέρλες που μεταμορφώνει το σχήμα για πιο τέλεια σχηματισμένα, φωτεινά χείλη
• Advanced True Vision™ Technology που προσφέρει το απόλυτο χρώμα με πολυδιάστατες χρωστικές έτσι ώστε να τονίσει το σχήμα και να σμιλεύσει την εμφάνιση των χειλιών.
• Αποκλειστικό Time Release Encapsulated Moisture Complex με Υαλουρονικό Οξύ που βοηθά να ενισχύσει τν δυνατότητα των χειλιών να προσελκύουν και να συγκρατούν συνεχώς την υγρασία, για χείλη απαλά και μαλακάPure Color Envy Vinyl LipColor
Προσφέρει ενυδάτωση στα χείλη και ζωηρό χρώμα. Tο ΝΕΟ Pure Color Envy Vinyl LipColor, είναι το νέο τολμηρό και λαμπερό αποτύπωμα στα χείλη με λάμψη βινυλίου. Η νέα του σύνθεση προσφέρει ένα μείγμα από ενυδατικά στοιχεία και χρώμα μεγάλης διάρκειας έτσι ώστε να σχηματίζει, να προσδιορίζει και να τα σμιλεύει. Τα χείλη είναι όμορφα με την υψηλής απόδοσης λάμψη και το «wet» τελείωμα που διαρκεί έως και 8 ώρες. Οι κύριες τεχνολογίες περιλαμβάνουν:
 
• Volume Boosting Complex. «Ντύνει» τα χείλη με ένα μείγμα από εννέα ενισχυτικά και ενυδατικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου και ενός τριπλού μείγματος ελαίων που θρέφει τα χείλη – jojoba, ηλιοτρόπιο και αβοκάντο –και Υαλουριονικό Οξύ για άμεση, διαρκή υγρασία και έντονο look.
• Advanced True Vision™ Technology με χρωστικές και πέρλες που προσφέρουν γυαλιστερή λάμψη και απαλό χρώμα που τονίζει και προσδιορίζει την εμφάνιση των χειλιών.
 
Τολμηρά και ζωηρά χρώματα
Η δυναμική χρωματική συλλογή καλύπτει κάθε περίσταση και κάθε χρωματικό τόνο με μια σειρά από υψηλής απόδοσης αποχρώσεις που κυμαίνονται από το nude ως το καφέ, από το ροζ ως το βυσσινί και από το κοραλλί ως το κόκκινο.
 
Όλα τα προϊόντα Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting είναι δερματολογικά ελεγμένα για όλους τους τύπους δέρματος
 
Διαθεσιμότητα
Tα ΝΕΑ Estée Lauder Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick και Vinyl LipColor θα είναι διαθέσιμα στα stand της Estee Lauder τον Σεπτέμβριο 2016 και τον Οκτώβριο 2016 αντίστοιχα