Έφτασε η 1η sur mesure σειρά περιποίησης μαλλιών

Έφτασε η 1η sur mesure σειρά περιποίησης μαλλιών

Η System Professional με μια εξατομικευμένη εμπειρία πολυτέλειας στο κομμωτήριο επαναφέρει τη χαμένη ενέργεια στα μαλλιά μας.
06 Δεκεμβρίου 2016

Κατανοώντας την ιδιαιτερότητα κάθε γυναίκας όσον αφορά την φροντίδα των μαλλιών και αντλώντας έμπνευση από την περιποίηση της επιδερμίδας, έπειτα από 40 χρόνια ενασχόλησης με την επιστήμη της τεχνολογίας των μαλλιών οι επιστήμονες της System Professional ανακάλυψαν κάτι πολύ σημαντικό. Τα μαλλιά έχουν ένα ιδιαίτερο προφίλ «ενέργειας» (energy profile) το οποίο είναι τόσο ξεχωριστό για κάθε άνθρωπο όσο και το αποτύπωμά του. 
Πρόκειται για το προσωπικό προφίλ των μαλλιών που καθορίζει την ελαστικότητα, την εσωτερική υγεία και την ευελιξία τους. Ένα προσωπικό «αποτύπωμα ενέργειας» των μαλλιών που καθορίζεται από τα επίπεδα λιπιδίων της τρίχας. Η απάντηση για το δικό μας sur mesure κώδικα περιποίησης έρχεται με τη νέα σειρά System Professional που δημιουργήθηκε για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας μέσα από εξατομικευμένα προϊόντα και θεραπείες. Το πρώτο βήμα για την ανάκτηση της «χαμένης ενέργειας» είναι η ανάλυση του προφίλ «ενέργειάς» τους ή αλλιώς Energy Code Mapping που γίνεται στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια System Professional με τη βοήθεια του επαγγελματία κομμωτή.
 
Συνεργασία κορυφής:
Ο κορυφαίος Έλληνας hair expert Βαγγέλης Χατζής είναι ο brand ambassador της νέας σειράς περιποίησης System Professional.
Όπως ο ίδιος δήλωσε, «με ιντριγκάρουν οι γυναίκες που έχουν το δικό τους στιλ και άποψη και νιώθουν σίγουρες για τον εαυτό τους. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική άρα και μοναδική και έχει ιδιαίτερες ανάγκες. Μέσα από τη νέα σειρά περιποίησης System Professional ανακαλύπτω και προσφέρω σε κάθε γυναίκα ξεχωριστά την εξατομικευμένη περιποίηση που χρειάζονται τα μαλλιά της. Με την ανάλυση του Energy Code μπορώ να εντοπίσω το μοναδικό προφίλ “ενέργειας” των μαλλιών της και να της προτείνω το δικό της σύστημα περιποίησης, που είναι τόσο μοναδικό όσο και η ίδια».