Ορός Blue Therapy της Biotherm με υδάτινα εκχυλίσματα

Ορός Blue Therapy της Biotherm με υδάτινα εκχυλίσματα

Με δραστικά συστατικά από λίμνες και θάλασσες, ο ορός αυτός υπόσχεται να πραγματοποιήσει ό,τι κανένας άλλος πριν από αυτόν.
08 Οκτωβρίου 2012 Ευφραιμίδη Μαρίλη


Η δύναμη των λιμνών και τωνθαλασσών αιχμαλωτίζεται σε ένα αντιγηραντικό συμπύκνωμα από τη Biotherm. Η νέα σειρά περιποίησης Blue Therapy, περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό τριών βιολογικά ενεργών εκχυλισμάτων υδάτινης προέλευσης: ένα αναπλαστικό μπλε-πράσινο μικρόφυκο που ευδοκιμεί εδώ και 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια, το χρυσό μακρόφυκο Laminaria ochroleuca, που έχει την ικανότητα να αντέχει στα κύματα και στα ρεύματα της κέλτικης θάλασσας και τέλος αγνό plankton thermal. Η σειρά Blue Therapy περιλαμβάνει τον Αντιγηραντικό Ορό Επανόρθωσης και την Κρέμα ημέρας με SPF 15.

Η σημασία των εκχυλισμάτων από τις λίμνες και τις θάλασσες
Όπως και η επιδερμίδα, οι υδάτινοι οργανισμοί έχουν αναπτύξει εξειδικευμένα χαρακτηριστικά και μηχανισμούς, για να προστατεύονται από τις εξωγενείς επιθέσεις και την αφυδάτωση, και για να αυτο-αναπλάθονται. Μπορεί να ακούγεται πολύ επιστημονικό αλλά μας πείθει ότι αυτός ο ορός μπορεί παραγματικά να επηρεάσει την εικόνα του δέρματος:

"Χάρη σε μια μοναδική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε από τα Εργαστήρια Προηγμένης Έρευνας της μάρκας μας, η Biotherm απέδειξε ότι τα εκχυλίσματα του μικροφύκους και του μακροφύκους που χρησιμοποιούμε είναι πιο αποτελεσματικά όταν συνδυάζονται, πολλαπλασιάζοντας τις μεμονωμένες ευεργετικές τους ιδιότητες, για να εξαλείφουν τα ορατά σημάδια γήρανσης και να αποκαλύπτουν την πραγματική επιδερμίδα.

Ο συνδυασμός του A. flos-aquae και του L. ochroleuca είναι 4 φορές πιο αποτελεσματικός από κάθε ενεργό συστατικό ξεχωριστά στην έκφραση της φιλαγκρίνης, μιας πρωτεΐνης-κλειδί για το σχηματισμό του κεράτινου περιβλήματος, το οποίο αλλοιώνεται από τις υπεριώδεις ακτίνες, καθώς και στην έκφραση του TGK, ενός ενζύμου-κλειδί για την επιδερμική διαφοροποίηση, της οποίας ο ρυθμός ρυθμίζεται ανάλογα με την υπεριώδη ακτινοβολία".

Εκρόσωπος της σειράς είναι η AmberValetta. Ηθοποιός, μοντέλο και μέλος εκστρατειών, στα 38 της χρόνια, η Valletta είναι η επιτομή μιας δυναμικής γυναίκας που έχει την αυτοπεποίθηση να επιτυγχάνει τις φιλοδοξίες της και να μάχεται για τα πιστεύω της. Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε πώς αγκαλιάζει με την προσωπικότητα και την οικολογική της συνείδηση την Biotherm: