Ξεκούραστο βλέμμα

Ξεκούραστο βλέμμα

Οι νέες φόρμουλες στηρίζονται στην υψηλή τεχνολογία για να απομακρύνουν τις λεπτές γραμμές και τα σημάδια κούρασης από την περιοχή γύρω από τα μάτια.
12 Ιανουαρίου 2012 Ελένη Σκαλκώτου
Future Solution LX Eye and Lip Contour της Shiseido
Κρέμα για τα μάτια και τα χείλη που καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης και ενισχύει την ανθεκτικότητα του δέρματος αποτρέποντας τη χαλάρωση και την εμφάνιση ρυτίδων.
1
2
3
4
5
6
7
H περιοχή γύρω από τα μάτια διαθέτει ελάχιστους σμηγματογόνους αδένες, κατά συνέπεια αφυδατώνεται εύκολα. Συγχρόνως καταπονείται από τις συχνές μϋικές συσπάσεις (τα βλέφαρα κάνουν πάνω από 10.000 κινήσεις μέσα σε οκτώ ώρες καθημερινά). Έχει πάχος 0,5 χιλιοστά, ενώ το δέρμα στο υπόλοιπο σώμα έχει πάχος περίπου 2 χιλιοστά. Όλα αυτά σημαίνουν ότι είναι πιο ευαίσθητη από οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου. 'Ετσι οι φθορές του χρόνου και τα σημάδια κούρασης κάνουν εκεί πρώτα την εμφάνισή τους. Για να διορθώσουμε τις ατέλειες και να προλάβουμε τις βαθιές ρυτίδες επιλέγουμε προϊόντα που περιέχουν βιταμίνες Α, C και Ε, ρετινόλη και υαλουρονικό οξύ. Ενεργές ουσίες όπως το πράσινο τσάι και ο ψευδάργυρος έχουν συσφικτική δράση αλλά είναι και αποτελεσματικές ενάντια στο πρήξιμο.