Υπεριδρωσία και κακοσμία στις μασχάλες

Υπεριδρωσία και κακοσμία στις μασχάλες

miraDry: Η μοναδική θεραπεία με μόνιμα αποτελέσματα σ' ένα πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί
20 Ιουλίου 2016

Όλοι θέλουμε να νιώθουμε αυτοπεποίθηση, ό,τι κι αν κάνουμε, όπου και αν βρισκόμαστε, αλλά πολλές φορές το ιδρωμένο σώμα μας φωνάζει, "δεν αντέχω άλλο!" Τότε αγχωνόμαστε γιατί ιδρώνουμε και ιδρώνουμε γιατί αγχωνόμαστε και η κατάσταση αυτή συνεχίζεται διαρκώς επηρεάζοντας αρνητικά όλες τις πτυχές της ζωής μας. Η υπερβολική και ανεξέλεγκτη εφίδρωση στις μασχάλες δεν είναι “απειλητική” για τη ζωή του ατόμου.

Ωστόσο, είναι μια ενοχλητική κατάσταση της υγείας του, που προσπαθεί να απαλλαγεί από αυτή χρησιμοποιώντας κάποιο ή κάποια από τα διαθέσιμα μέσα και τις μη-επεμβατικές θεραπείες που υπάρχουν έως σήμερα. Ο καθένας έχει να διαλέξει ανάμεσα σε αντιιδρωτικά προϊόντα, που ανακουφίζουν προσωρινά από το πρόβλημα του ιδρώτα ή να λάβει φαρμακευτική αγωγή με πιθανότητα να του προκαλέσει κάποιες παρενέργειες. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να λάβει θεραπεία με LASER, θα πρέπει όμως να γνωρίζει ότι τα αποτελέσματα είναι προσωρινά και όχι ιδιαίτερα ικανοποιητικά. Επιπλέον, μπορεί να επιλέξει ενέσιμες μεθόδους με botox, που πρέπει να τις επαναλαμβάνει κάθε 4 μήνες και οι οποίες μειώνουν προσωρινά μόνο τον ιδρώτα, όχι όμως την κακοσμία. Τέλος, μπορεί να απορρίψει όλες αυτές τις μεθόδους και να επιλέξει την miraDry, την μοναδική στον κόσμο μη-επεμβατική θεραπεία με μόνιμα αποτελέσματα!


Η miraDry είναι η ασφαλέστερη και η πλέον σύγχρονη θεραπεία για την οριστική μείωση του ιδρώτα και της κακοσμίας στις μασχάλες. Η πιο δημοφιλής θεραπεία σε Αμερική, Ευρώπη και πολλές χώρες του κόσμου, πρόσφατα εφαρμόζεται και στην Ελλάδα στα δερματολογικά ιατρεία IQ Dermatology Care. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι θεαματικά και ορατά από την πρώτη κιόλας ημέρα, αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας, με μείωση σε ιδρώτα και κακοσμία να ξεπερνά το 82%! Η διαδικασία είναι απλή, ολοκληρώνεται σε μία μόνο συνεδρία, που διαρκεί περίπου μία ώρα. Για την θεραπεία, χρησιμοποιείται μία ιατρική συσκευή εκπομπής μικροκυμάτων, η οποία είναι η μοναδική που έχει λάβει την έγκριση και διαπίστευση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων FDA για την οριστική λύση του προβλήματος της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας και βρωμιδρωσίας.

Η ενέργεια των μικροκυμάτων εκπέμπεται σε μήκη κύματος ακριβώς ανάμεσα σε αυτά που χρησιμοποιούμε στις ασφαλείς ιατρικές συσκευές LASER και RF, καθιστώντας την τεχνολογία αυτή επίσης ασφαλή. Μέσω της συσκευής miraDry, διοχετεύεται επιλεκτικά ενέργεια στους ιδρωτοποιούς αδένες, στην περιοχή της μασχάλης και τους υποβάλλει σε κυτταρική θερμόλυση, χωρίς να επηρεάζει καθόλου τους γειτονικούς ιστούς. Ταυτόχρονα, το cooling system της συσκευής δροσίζει το δέρμα για απόλυτη ασφάλεια και άνεση. Οι ιδρωτοποιοί αδένες στις μασχάλες, που είναι υπεύθυνοι για ιδρώτα και κακοσμία, εξαλείφονται και δεν αναγεννιούνται ποτέ ξανά. Στην περίπτωση που κάποιος αναρωτηθεί, αν θα επηρεαστεί το σώμα του από την εξάλειψη των ιδρωτοποιών αδένων στις μασχάλες, η απάντηση είναι, όχι.


Το σώμα περιέχει πάνω από 4.000.000 ιδρωτοποιούς αδένες και μόνο το 2% από αυτούς βρίσκονται στις μασχάλες. Η απουσία αυτών δεν επηρεάζει την ικανότητα του σώματος να ρυθμίζει την θερμοκρασία του και να δροσίζεται. Αξίζει να διευκρινιστεί, ότι η μέθοδος miraDry χρησιμοποιείται μόνο για θεραπεία της υπεριδρωσίας και οσμής στις μασχάλες, σε καμία άλλη περιοχή του σώματος.  Χωρίς πόνο, χωρίς παρενέργειες, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών και τοξινών, η miraDry είναι ιδανική για όλους τους ενήλικες άνω των 18 ετών - αλλά και για ανηλίκους με την άδεια κηδεμόνα - ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματός τους ή την σοβαρότητα της εφίδρωσής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www.tzermias.gr/υπεριδρωσια/.