Η L

Η L'Oréal Paris δημιούργησε τις πρωτοποριακές μάσκες προσώπου Pure Clay Masks

Με την ισχυρή δράση του αργίλου το πρόσωπο μετατρέπεται σε πραγματικό Έργο Τέχνης.
10 Οκτωβρίου 2016

Η χρήση μασκών προσώπου αποτελεί την πιο σύγχρονη τάση στον τομέα της περιποίησης της επιδερμίδας. Τα οφέλη από την χρήση τους είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αφού απορροφούν τους ρύπους, καθαρίζουν τους πόρους και διώχνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ενώ διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας τα υπόλοιπα ενυδατικά προϊόντα να δράσουν πιο αποτελεσματικά.
Ένα από τα πιο δραστικά και φυσικά συστατικά το οποίο πλέον χρησιμοποιείται ευρέως είναι η άργιλος. Η καλλυντική άργιλος έχει τόσο θεραπευτικές όσο και ευεργετικές ιδιότητες, συμβάλλει στην αποτοξίνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων. Καθαρίζει σε βάθος, μειώνει το τοπικό πρήξιμο και συσφίγγει την επιδερμίδα.
Έτσι, οι ειδικοί της L'Oréal Paris, επαναπροσδιορίζοντας διαρκώς την περιποίηση του προσώπου για όλες τις γυναίκες, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη νέα σειρά Pure Clay Masks.
Η κάθε Pure Clay Mask, χάρη στη μοναδική της σύνθεση με 3 διαφορετικά είδη αργίλου καολίνη που απορροφάει τις ακαθαρσίες και την περίσσεια σμήγματος την άργιλο μοντιμοριλολονίτη, με ισχυρή δράση κατά των ατελειών και την μαροκινή άργιλο ghassoul που συμβάλει στον καθαρισμό της επιδερμίδας, δημιουργεί έναν εκρηκτικό συνδυασμό περιποίησης και ομορφιάς.
H L'Oréal Paris δημιούργησε 3 διαφορετικές μάσκες προσώπου:
Την Pure Clay Mask Detox & Brighten με ενεργό άνθρακα για βαθύ καθαρισμό και λάμψη, κατάλληλη για κανονικές επιδερμίδες.


Tην Pure Clay Mask Exfoliate & Refining με κόκκινα φύκια για απολέπιση και λείανση, κατάλληλη για ξηρές και άτονες επιδερμίδες.


Την Pure Clay Mask Purify & Mattify με ευκάλυπτο για καθαρισμό και ματ όψη, κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες.


Άμεσα η επιδερμίδα του προσώπου φαίνεται πιο καθαρή, αποκτά φρεσκάδα, οι ατέλειες μειώνονται. 7 μέρες μετά η επιδερμίδα αναζωογονείται, γίνεται πιο απαλή, αποκτά λεία όψη. Μέρα με τη μέρα η επιδερμίδα αναπνέει, φαίνεται να μεταμορφώνεται ορατά, ακτινοβολεί από ομορφιά.
Δοκίμασε τες ακόμα και σε συνδυασμό, κάνοντας #multimasking, το νέο hot trend στο skincare!