Υπάρχουν προϊόντα που μιμούνται τις επεμβατικές μεθόδους (ευτυχώς)!

Υπάρχουν προϊόντα που μιμούνται τις επεμβατικές μεθόδους (ευτυχώς)!

Κι αυτά τα προϊόντα είναι φτιαγμένα από ειδικούς με επιστημονική και ιατρική εξειδίκευση.
03 Νοεμβρίου 2016

 Αξιοποιώντας την πολύτιμη κλινική εμπειρία ετών και το επιστημονικό προσωπικό των νοσοκομείων του Ομίλου Υγεία, η Beatific είναι σίγουρα η καλλυντική σειρά που έχει γίνει πολύτιμη για τις εξαιρετικές αντιγηραντικές της ιδιότητες και κυρίως για τη δράση, αλλά και την αίσθηση που χαρίζει στην πιο ώριμη επιδερμίδα.

Πριν ένα χρόνο την είχα προτείνει στη μαμά μου, προκειμένου να τεστάρω τις καινοτομικές συνθέσεις της, αλλά και τη δύναμή της να μειώνει τις βαθιές ρυτίδες και να αναδομεί το σχήμα του προσώπου. Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Η μαμά μου ενθουσιάστηκε με το Miracle wrinkle corrector serum, που μιμείται τη μέθοδο Lipofilling, προσφέροντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα λείανσης ρυτίδων και έντονων γραμμών. Επιπλέον, ορκίζεται πια στην αντιγηραντική κρέμα Illumilift που όχι απλά κάνει τρισδιάστατη αναδόμηση του προσώπου, αλλά μιμείται την αισθητική επέμβαση της Βοτουλινικής Τοξίνης, χαρίζοντας φωτεινότητα κι αναζωογόνηση από τις πρώτες κιόλας χρήσεις.


Έξτρα info: Αυτό που αξίζει να ξέρεις είναι ότι τα προϊόντα της Beatific  περιέχουν ένα μαγικό αντιγηραντικό σύμπλεγμα "YouthgeneProC" το οποίο προσφέρει την απόλυτη άμυνα ενάντια στην διαδικασία γήρανσης.

Σ' άλλα ωραία και σημαντικά, τη Beatific την αναζητάς στο attica/Golden Hall, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) και online στο www.beatific.gr

από την Έφη Ανέστη.