Μαροκινό χαμάμ στην Κηφισιά

Μαροκινό χαμάμ στην Κηφισιά

Γνωρίστε ένα χώρο υψηλής αισθητικής κι κερδίστε υπηρεσίες χαλάρωσης και αναζωογόνησης.
03 Σεπτεμβρίου 2012 Ευφραιμίδη Μαρίλη
Με την είσοδο σας στο LE HAMMAM KIFISSIA μπαίνετε σε ένα κόσμο βγαλμένο από τις Χίλιες και μία Νύχτες. Μυστηριακή ατμόσφαιρα και αρχιτεκτονική που παραπέμπει στα παραμύθια της Ανατολής.
1
2
3
4
5
6
7

Ανακαλύψτε το LE ΗΑΜΜΑΜ KIFISSIA, έναν από τους ωραιότερους boutique χώρους ευεξίας στην Ελλάδα! Η μυστηριακή του ατμόσφαιρα και η μαγευτική ανατολίτικη διακόσμηση το κάνουν μοναδικό στο είδος του. Σε αυτό το αυθεντικό Μαροκινό χαμάμ, πολυφασματικές θεραπείες και άκρως αποτελεσματικές τεχνικές, εγγυώνται την απόλυτη χαλάρωση και αναδόμηση σε σώμα και πνεύμα.

Ο χώρος
Με την είσοδο σας στο LE ΗΑΜΜΑΜ KIFISSIA μπαίνετε σε ένα κόσμο βγαλμένο από τις Χίλιες και μία Νύχτες. Μυστηριακή ατμόσφαιρα και αρχιτεκτονική που παραπέμπει στα παραμύθια της Ανατολής. Υπέροχα χρώματα, χρυσές ψηφίδες και ανατολίτικη μουσική σας κάνουν να πιστέψετε ότι βρίσκεστε στο χαμάμ ενός Μαροκινού παλατιού. Πολυτέλεια σε κάθε λεπτομέρεια, γουστόζικα αντικείμενα διαφόρων μεγεθών άλλοτε χρυσά και άλλοτε με χρωματιστούς καθρέπτες αντανακλώνται στο φως δημιουργώντας ένα παιχνίδι των αισθήσεων. Η πραγματικότητα μένει πίσω και έχεις ξαναγίνει παιδί… μία λέξη κυριαρχεί στο μυαλό… μαγεία!

Τελετουργικά - Πακέτα ευεξίας
Επιλέξτε ένα από τα τελετουργικά - πακέτα ευεξίας και αφήστε τον εαυτό σας να περιηγηθεί σε μονοπάτια απαράμιλλης περιποίησης και αναζωογόνησης. Τα τελετουργικά πακέτα περιλαμβάνουν το κλασικό χαμάμ και συνεχίζονται με το ζεστό πέτρινο κρεβάτι, όπου το προσωπικό μας θα σας περιποιηθεί με το παραδοσιακό γάντι του kessa μαζί με μαύρο σαπούνι από πάστα ελιάς και ευκάλυπτο. Μπορείτε να συνεχίσετε με θεραπείες όπως η Shirodhara και το μασάζ Balinais. Στο LE HAMMAM KIFISSIA μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία πολυφασματικών θεραπειών σε συνεργασία με την ειδική σύμβουλο ευεξίας.

Φιλοσοφία
Η ευεξία δεν είναι κάτι καινούργιο στο Μαρόκο, είναι κομμάτι μιας κληρονομιάς που έχει τις ρίζες της στους αρχαίους Ρωμαίους κατά τη διάρκεια του 3ου αιώνα. Συστατικά γνωστά από την αρχαιότητα βρίσκονται στην καρδιά της μαροκινής παράδοσης, όπως η Χέννα, ο πηλός Ghassoul, το μαύρο σαπούνι, τα αιθέρια έλαια, το έλαιο argan και πολλά άλλα.
Όλα τα παραπάνω αντανακλούν την φιλοσοφία του LΕ ΗΑΜΜΑΜ KIFISSIA, η οποία βασίζεται στην ευεξία και την ομορφιά εμπνευσμένη από την ισορροπία και τη φύση, έτσι ώστε να ανακαλύψετε την τέλεια αρμονία ανάμεσα στο σώμα και το πνεύμα. Τα αρχαία πολύτιμα προϊόντα ομορφιάς παντρεύουν τη σοφία της μαροκινής παράδοσης με τις σύγχρονες γνώσεις γύρω από την αρωματοθεραπεία και τη φυτοθεραπεία. Το μοναδικό μαροκινό χαμάμ στην Κηφισιά σας οδηγεί στα κρυφά μονοπάτια πανάρχαιων ανατολίτικων θεραπειών ομορφιάς και χαλάρωσης.

Extra Τίp: Με το τέλος του μασάζ επιλέξτε να χαλαρώσετε στην ειδική αίθουσα του LE HAMMAM KIFISSIA και να απολαύσετε αρωματικό τσάι και παραδοσιακά μαροκινά γλυκά …σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη σε εσάς!


LE HAMMAM KIFISSIA
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή 10:30 - 21:00, Σάββατο 10:00 - 20:00
Διεύθυνση: Αγίου Τρύφωνος 8, 145 62 Κηφισιά
Τηλέφωνο: 210 6233141-2-3
Αναλυτικές πληροφρορίες για τις θεραπείες βρίσκουμε στο www.lehammam.gr.