Περνάμε 17 χρόνια της ζωής μας κάνοντας δίαιτα

Περνάμε 17 χρόνια της ζωής μας κάνοντας δίαιτα

Το λέει μία βρετανική εταιρεία.
28 Σεπτεμβρίου 2012 Nina de Lange

Σκέφτεσαι διαρκώς το βάρος σου. Προσέχεις συνέχεια τι τρως. Μετράς τα συναισθήματά σου και χαίρεσαι όταν νιώθεις καλά γιατί τότε τρως λιγότερο. Όταν όμως αγχώνεσαι, στρεσάρεσαι, χωρίζεις ή χάνεις μία δουλειά, τότε χάνεις τον έλεγχο. Τρως. Και μετά αρχίζουν οι δίαιτες.

Δεν είσαι μόνη. Ούε είναι η μόνη φορά που σε πιάνει. Μια έρευνα για τη δίαιτα σε μια βρετανική εταιρεία που προσφέρει γεύματα στο σπίτι με λίγες θρεμίδες, διαπίστωσε ότι η μέση γυναίκα περνά 17 χρόνια της ζωής της κάνοντας δίαιτα.

Υπολόγισαν μάλιστα ότι στη διάρκεια της ζωής μας καταφέρνουμε να χάσουμε όλο το βάρος του σώματός μας εννιά φορές. Η μέση γυναίκα χάνει 5 κιλά δύο φορές το χρόνο.

Οι κύριοι λόγοι που αναφέρουν είναι η αγάπη για το φαγητό Γυναίκα που ακολουθούν μια διατροφή αναφέρεται μια αγάπη των τροφίμων και την έλλειψη θέλησης ως τους κύριους λόγους για τους οποίους αγωνίζονται να κρατήσουν σε μια διατροφή.

Τα κίνητρα για να κάνουμε δίαιτα είναι να χωρέσουμε σε ρούχα, να βγούμε στην παραλία, λόγοι υγείας, ένας γάμος αλλά και μία άτυχη φωτογραφία με διπλό πηγούνι.