Δίαιτα Sur Mesure

Δίαιτα Sur Mesure

Ποιός είπε ότι το να επιλέξεις δίαιτα δεν μοιάζει με το να βρεις το κατάλληλο outfit.
19 Φεβρουαρίου 2015 Λουκία Λυκίδη

Τελικά η μάχη με την ζυγαριά δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια αλλά εξυπνάδα. Το μυστικό κρύβεται στην κατάλληλη για εμάς δίαιτα. Αυτή που ταιριάζει στο δικό μας lifestyle. Κάτι σαν το να επιλέγουμε την κατάλληλη τσάντα που πρέπει να ταιριάζει με όσο το δυνατόν περισσότερα ρούχα μας και κάποια που να ξέρουμε  πως θα μας αρέσει για όσο το δυνατόν πιο πολύ καιρό. Αν για παράδειγμα η δουλειά μας απαιτεί πολλά επαγγελματικά γεύματα πόσες πιθανότητες έχουμε να ακολουθήσουμε μια δίαιτα που απαγορεύει το αλκοόλ; Τα παρακάτω tip θα μας βοηθήσουν να βρούμε την δίαιτα που μας ταιριάζει.

Δίαιτες για την περίπτωση που δεν μπορείτε να κόψετε τα λιπαρά.

Όταν είμαστε σε δίαιτα δεν χρειάζεται να κόψουμε όλες τις τροφές που αγαπάμε. H διάσημη βρετανίδα Nigella Lawson γνωστή και ως εθνική μαγείρισσα των Βρετανών είναι αυτής της άποψης και προτείνει την μέθοδο του ελέγχου της ποσότητας. Μάλιστα τουίταρε την προσέγγιση της δείχνοντας μια μικρή μπριζόλα με τέσσερις πατάτες τηγανητές, ένα σάντουιτς με τηγανητό αυγό και άλλες λιχουδιές σε μικρό μέγεθος.

Δίαιτες στην περίπτωση που σας αρέσουν τα πάρτι

Οι περισσότερες δίαιτες απαγορεύουν το κρασί οπότε αν θέλετε να κάνετε δίαιτα χωρίς να μειώσετε τις νυχτερινές σας εξόδους ίσως η δίαιτα που σας ταιριάζει είναι αυτή του Atkins. Σύμφωνα με αυτήν μπορείτε να καταναλώσετε πρωτείνη, επιλεγμένα λαχανικά και αλκοολούχα όπως η βότκα, το ρούμι και το ουίσκι.

Δίαιτες αν είστε χορτοφάγοι
Μπορεί να δυσκολεύεστε να βρείτε δίαιτα αν δεν τρώτε κρέας ή ψάρι. Αλλά αν έχετε το σθένος, οι δίαιτες με χυμούς φρούτων ή λαχανικών ίσως είναι η ιδανική λύση για εσάς. Επίσης μπορείτε να δοκιμάζετε δίαιτες που να στηρίζονται σε συνδυασμούς τροφών.

Δίαιτες για τους οπαδούς της ελευθερίας

Αν πάλι απορρίπτετε κάθε είδους διατροφικό περιορισμό και θέλετε ελευθερία στο τί θα τρώτε η διάσημη μέθοδος των πόντων του Weight Watchers είναι ένας ευέλικτος τρόπος να τρώτε ό,τι θέλετε και να αδυνατίζετε. Αρκεί να βρίσκεστε μέσα στα όρια των πόντων που πρέπει να καταναλώνετε ημερησίως.