Φτιάξε μόνη σου την πλεξούδα της Blake Lively

Φτιάξε μόνη σου την πλεξούδα της Blake Lively

Οι πλεξούδες ψαροκόκαλο ανεβαίνουν στο red carpet.
13 Ιουλίου 2012 Ευφραιμίδη Μαρίλη
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
To Savages, η ταινία του Oliver Stone στην οποία πρωταγωνιστεί η Blake Lively, είναι το καινούργιο αγαπημένο θέμα των blog. Κυρίως για τις πολύ στιλάτες εμφανίσεις της σταρ, κάθε μία από τις οποίες αναλύεται εξονυχιστικά. Το τελευταίο κατόρθωμά της είναι η μακριά πλεξούδα ψαροκόκαλο που τόλμησε στην πρεμιέρα του Savages στις 27 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη (στην Ελλάδα θα προβληθεί στις 27 Σεπτεμβρίου).

Επειδή οι beautyholics έχουν αρχίσει ήδη να πλέκουν τα μαλλιά τους, τους μεταφέρουμε τα μυστικά από το λουκ της 24χρονης πρωταγωνίστριας. Οι πιο σημαντικές λεπτομέρειες είναι ότι τα μαλλιά πρέπει να δείχνουν άγρια και απεριποίητα προκειμένου να επιτευχθεί το στιλ της γοργόνας που βγήκε από τη θάλασσα στα βράχια. Η άλλη είναι πως η "άγρια" πλεξούδα συνδυάζεται τέλεια με ένα πολύ βραδινό ρούχο, όπως το κίτρινο φόρεμα της Blake.

Για να πετύχουμε το χτένισμα ξεκινάμε όπως μία γαλλική πλεξούδα, αλλά χωρίζουμε τα μαλλιά σε 2 μέρη αντί για 3. Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες, βλέπουμε το βίντεο που ακολουθεί: