"Έκλαιγα υστερικά όταν έκοψα τα μαλλιά μου"

"Έκλαιγα υστερικά όταν έκοψα τα μαλλιά μου"

H Anne Hathaway επιτέλους λέει την αλήθεια για αυτό που μας έκανε τόσο καιρό να αναρωτιόμαστε.
16 Ιουλίου 2012 Ευφραιμίδη Μαρίλη
1
2
3
4
5
6
7
8
Στη συνέντευξη τύπου για το Dark Knight Rises (βγαίνει στις 21 Αυγούστου στην Ελλάδα, για το trailer πατήστε εδώ) που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Μπέβερλι Χιλς, η Anne Hathaway εμφανίστηκε με ένα little black dress και το καινούργιο της αγορίστικο κούρεμα. Το αποτέλεσμα ήταν αρμονικό και ολοκληρωμένο, ωστόσο η ίδια πέρασε πολύ καιρό μέχρι να συμφιλιωθεί με το καινούργιο της λουκ και να κυκλοφορεί ελεύθερα.

Την πρωτοείδαμε με τα αγορίστικα μαλλιά στις 8 Απριλίου και γράψαμε γι' αυτό στο marieclaire. gr ΕΔΩ. Η έκπληξή μας ήταν μεγάλη, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι η δική της ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν αντίκρισε τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Την περασμένη Πέμπτη, σε μία συνέντευξή της στην εκπομπή Thursday's Live! η 29χρονη ηθοποιός ομολόγησε πώς όταν πήρε την απόφαση δεν περίμενε ότι θα ήταν κάτι φοβερό. "Ήταν δική μου ιδέα να το κάνω, γιατί ήταν κάτι που είχε κάνει και ο χαρακτήρας που υποδυόμουν τότε (η Fantine στην κινηματογραφική μεταφορά των Άθλιων). Μετά όμως κατάλαβα ότι δεν διορθωνόταν".

Εκείνο των καιρό έκλαιγε σαν "ασθενής με ψυχιατρικό νόσημα", όπως χαρακτηριστικά περιγράφει τώρα η ίδια. "Ήμουν απαρηγόρητη".

Το δραστικό κούρεμα ήταν πιο δύσκολο από "το να κάνω ανάποδες τούμπες και να πηδάω έξω από παράθυρα", δηλαδή τα ακροβατικά των super-heroes που κάνει στο Dark Knight Rises.

Τα καλά νέα είναι ότι μέχρι τον Οκτώβριο 2013 που θα γίνει ο γάμος της με τον Adam Shulman τα μαλλιά θα έχουν μακρύνει. Ή θα έχουν μακρύνει αρκετά ώστε να βάλει εξτένσιονς.

Βλέπουμε την εξομολόγηση για τα μαλλιά της στο Tuesday's Live! εδώ: