Λίφτινγκ αντιγήρανσης στα μαλλιά

Λίφτινγκ αντιγήρανσης στα μαλλιά

Για να δείχνει το πρόσωπο νεανικό, πρέπει και τα μαλλιά να φαίνονται ξεκούραστα και υγιή.
05 Οκτωβρίου 2012 Γκασιάμη Δήμητρα
Αντιοξειδωτικό
Age Premium Bain Substantif της Kerastase
1
2
3
4
5
6
7Η γήρανση της τρίχας εξαρτάται από τον τρόπο που της συμπεριφερόμαστε. Η γυναίκα μέσα στη διάρκεια 2 χρόνων λούζει και στεγνώνει τα μαλλιά της 300 φορές, τα βάφει κατά μέσο όρο δώδεκα και τα εκθέτει στον ήλιο 415 περίπου ημέρες.

"Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά πιο γηρασμένα δείχνουν τα μαλλιά στις γυναίκες 20 εως 40 χρόνων" λέει ο dr Στιβ Σιλ. Τα επιστημονικά εργαστήρια των εταιριών γνωρίζοντας τη φθορά και τους λόγους που την προκαλούν δημιουργούν προιόντα περιποίησης που δρουν άμεσα και επανορθώνουν έγκαιρα τα μαλλιά. Καλό είναι να περιποιείστε τα μαλλιά σας με τα συγκεκριμένα προιόντα κατά τη διάρκεια του ντους. Τότε απορροφούν καλύτερα τα συστατικά.

Παράλληλα να τα ξεπλένετε δύο φορές περισσότερο απ΄ότι πιστευετε ότι είναι αναγκαίο. Κατά τη διάρκεια του στεγνωάμτος και του στάιλινγκ προσπαθήστε να περιορίσετε την χρήση εργαλείων όπως πιστολάκι και "σίδερο". Αν πάλι αυτό δεν είναι εφικτό απλώστε ειδικά προιόντα που προστατεύουν την τρίχα από την θερμότητα. Μην ξεχνάτε να κάνετε θεραπείες με μάσκες για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.