Το μυστικό για λαμπερά και ανάλαφρα μαλλιά κρύβεται στον Άργιλο

Το μυστικό για λαμπερά και ανάλαφρα μαλλιά κρύβεται στον Άργιλο

Η πρωτοποριακή σειρά περιποίησης μαλλιών Elvive Extraordinary Clay από την L'Oréal Paris ήρθε για να προσφέρει ένα τελετουργικό απόλαυσης στα ταλαιπωρημένα μαλλιά.
02 Σεπτεμβρίου 2016

Το σενάριο γνωστό… μόλις ξύπνησες και τρέχεις για να λουστείς. Άλλο ένα πρωινό που θα αργήσεις στο γραφείο γιατί οι λιπαρές ρίζες σου είναι -πάλι!- εκεί!
Και μετά, ήρθε το styling… Οι ξηρές άκρες σου, σου κλέβουν και άλλα, πολλά ακόμη λεπτά από την πρωινή σου προετοιμασία για το γραφείο οπότε καταλήγεις να βάφεσαι και να τρως το πρωινό σου μέσα στο αυτοκίνητο.
Το καθημερινό λούσιμο, φυσικά και δεν είναι λύση, πόσο μάλλον όταν αυτό βλάπτει τα μαλλιά σου. Πως θα το γλιτώσεις; Η λύση βρίσκεται στον άργιλο.
Το παράδοξο των κανονικών μαλλιών είναι οι λιπαρές ρίζες και οι ξηρές άκρες και το συγκεκριμένο παράδοξο το αντιμετωπίζει το 30% των γυναικών. Το στρες, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το καυσαέριο, οι εξωτερικές επιθέσεις ταλαιπωρούν και λαδώνουν τα μαλλιά σου. Ο άργιλος, το πιο γνωστό συστατικό κατά της λιπαρότητας έρχεται να προσφέρει ένα τελετουργικό καθαριότητας και απόλαυσης!

H L’Oréal Paris συνδύασε στη σειρά Elvive Extraordinary Clay, 3 τύπους αργίλου που προσφέρουν φρεσκάδα, ενυδάτωση και λάμψη! Η πράσινη άργιλος αναζωογονεί τις ρίζες, η μπλε ενυδατώνει τα μήκη και η λευκή αναζωογονεί τις άκρες! Για πρώτη φορά, η μάσκα εφαρμόζεται πριν το σαμπουάν! Χρησιμοποίησέ τη μάσκα 1 φορά την εβδομάδα σε στεγνά μαλλιά για 5 λεπτά, ξέβγαλέ την και λούσου με το σαμπουάν.
Το καλύτερο: κρεμώδης formula, χωρίς σιλικόνες και λαμπερά, ανάλαφρα, καθαρά μαλλιά για εως 72 ώρες! Και δεν θα ξαναργήσεις στο γραφείο!