Καινούργιο καθώς-preppy στυλ από τα Hamptons

Καινούργιο καθώς-preppy στυλ από τα Hamptons

Η wasp ηρεμία των Hamptons, όπως αποτυπώθηκε στην DKNY εμπνέει το καλοκαιρινό στιλ στα μαλλιά. Ο κομμωτής Eugene Souleiman δίνει τις οδηγίες.
19 Απριλίου 2012 Γκασιάμη Δήμητρα
Η τάση Grace είναι το νέο λουκ και κατεύθυνση για τα μακριά μαλλιά και στηρίζεται στην ποιότητα και την πολυτέλεια. Αυτό που κάνει την τάση Grace να ξεχωρίζει από ο, τιδήποτε συνηθισμένο είναι το στοιχείο του ελέγχου: "Τα μαλλιά χαρακτηρίζονται από μία ενότητα", σχολιάζει ο Eugene Souleiman, Global Ambassador Care & Styling της Wella Professionals. "Το στιλ αυτό έχει σχεδιαστεί ώστε τα μαλλιά να κινούνται σε αρμονία και το τελικό αποτέλεσμα να προσφέρει ένα σαφές περίγραμμα. "Δεν πρόκειται για ένα απλό χτένισμα", ισχυρίζεται ο Eugene. "Η περιποίηση των μαλλιών, η χρήση προϊόντων καθώς και styling διαμορφώνουν τη βάση για τη δημιουργία αυτού του look".

Στις πασαρέλες της DKNY είδαμε τη χαλαρή εκδοχή της τάσης Grace με μακριά, ελεύθερα μαλλιά που έπεφταν κυματιστά προς τα κάτω. "New York" όπως τα περιγράφει χαρακτηριστικά ο Eugene, τα οποία χαρακτηρίζονταν από μία ανεπιτήδευτη, λαμπερή υφή. Όλα τα κορίτσια φορούσαν μεγάλα καπέλα και έτσι ο Eugene έδωσε πιο ανοιχτό χρώμα στην κορυφή των μαλλιών και πιο σκούρο στο κάτω μέρος τους, προκειμένου να κάνει το στιλ πιο ενδιαφέρον και να δημιουργήσει την αίσθηση ότι τα κορίτσια είχαν εκτεθεί στον ήλιο ακολουθώντας πιστά το "Hampton' s Chic" θέμα του show.