Ξανθιά Vs μελαχρινή

Ξανθιά Vs μελαχρινή

Ποιο χρώμα ταιριάζει περισσότερο στις σταρ;
03 Μαΐου 2012 Ευφραιμίδη Μαρίλη
Τη θεωρία την ξέρουμε: το ξανθό είναι πιο φωτεινό, το ξανθό αρέσει στους άντρες ΚΛΠ. Στην πράξη δεν πειθόμαστε. Οι περισσότερες από εμάς έχουν δοκιμάσει και τα δύο χρώματα, ανάλογα με τη φάση της ζωής τους. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στις σταρ. Μόνο που εκείνες δεν χρειάζεται να περιμένουν να αλλάξουν διάθεση για να αλλάξουν μαλλιά. Αρκεί μία επίσημη εμφάνιση που θα κάνει τα μπλογκ να ασχολούνται με τον αν τους πηγαίνει περισσότερο το καινούργιο χρώμα ή έπρεπε να μείνουν με το παλιό.

Leighton Meester


Olivia Wilde

Με όποιους συνειρμούς κι αν συνδέονται (με την αυστηρότητα του καστανού ή την ανεμελιά του ξανθού), η αλήθεια είναι πως όλα τα χρώματα ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, αρκεί να βρεθεί η σωστή απόχρωση. Εκείνες που έχουν πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα με τάση να ροζίζει, καλό είναι να επιλέγουν απαλούς φυσικούς τόνους χωρίς κοκκίνισμα.

Emma Stone

Natalie Portman


Στις σταρένιες επιδερμίδες, αυτές που έχουν τάση να κιτρινίζουν, ταιριάζουν οι τόνοι που κυμαίνονται από το φυσικό (ξανθό ή καστανό) έως το χάλκινο (ξανθό ή καστανό). Αντίθετα με το μύθο που θέλει τα μαλλιά ανοιχτόχρωμα το καλοκαίρι, οι hair stylists προτείνουν: "όσο ανοίγει ο καιρός σκουραίνουμε τα μαλλιά μας ώστε να αφήνουμε τον ήλιο να δημιουργεί φυσικές ανοιχτότερες ανταύγειες". Για να ενισχύσουμε την υγιή όψη αλλά και τη λάμψη χρησιμοποιούμε πάντα προϊόντα περιποίησης για βαμμένα μαλλιά ώστε να τα ενυδατώνουμε και να τα προστατεύουμε".

Scarlett Johansson


Cameron Diaz


Sarah Jessica Parker