Επιτρέπεται το κόκκινο κραγιόν στο γραφείο;

Επιτρέπεται το κόκκινο κραγιόν στο γραφείο;

Το κόκκινο κραγιόν είναι συνώνυμο του βραδυνού μακιγιάζ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να το φοράμε από το πρωί στο γραφείο, απλά χρειάζεται προσοχή.
10 Σεπτεμβρίου 2012 Γκασιάμη Δήμητρα

Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να μας συντροφεύσει από το πρωί. Αφήνουμε το δραματικό και υπερβολικό λουκ για τις βραδυνές εμφανίσεις και ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών ώστε να φοράμε το αγαπημένο μας χρώμα στα χείλη ακόμα και στο γραφείο.

Αποφεύγουμε το έντονο μακιγιάζ στα μάτια. Μπορούμε να εμπνευστούμε από ρετρό εικόνες με γυναίκες που συνδυάζουν το κόκκινο κραγιόν με μια λεπτή γραμμή άι λάινερ και μια στρώση μαύρη μάσκαρα.

Χρησιμοποιούμε τον σωστό τόνο φον ντε τεν με την απαραίτητη κάλυψη ώστε η επιδερμίδα να δείχνει άψογη και βελούδινη. Μόνο έτσι θα αναδειχθεί με το σωστό τρόπο το κόκκινο κραγιόν. Δεν ξεχνάμε την πούδρα αφού δείχνει καλύτερο στην ματ επιδερμίδα.

Ισσοροπούμε το χρώμα στα χειλη φορώντας το σωστό ρουζ. Αποφεύγουμε τις μπρονζέ και ροδακινί αποχρώσεις και επιλέγουμε απαλές ροζ. Μια καλή ιδέα είναι με τα δάχτυλα μας να απλώσουμε στα ζυγωματικά μικρή ποσότητα από το κραγιόν μας.

Επιλέγουμε μια απαλή φόρμουλα κραγιόν (sheer) και όχι ιριδίζον ή σκληρό ματ. Οι συγκεκριμένες υφές έχουν περισσότερη πούδρα στη σύνθεση τους με αποτέλεσμα να δείχνουν πιο φυσικά χωρίς αυτό να σηαμαίνει ότι είναι διάφανα ή αδιάφορα.