Γιατί ο χορευτής της Lady Gaga διαφημίζει κονσίλερ;

Γιατί ο χορευτής της Lady Gaga διαφημίζει κονσίλερ;

O Ζombie boy, χορευτής της Lady Gaga, αφήνεται στα χέρια των ειδικών της Dermablend Professional που με το νέο κονσίλερ καλύπτουν όλα τα τατουάζ στο πρόσωπο και το σώμα του.
28 Σεπτεμβρίου 2012 Γκασιάμη Δήμητρα

O Zombie boy είναι χορευτής της Lady Gaga και μοντέλο στην τελευταία καμπάνια του Thierry Mugler. Ο λόγος που έγινε γνωστός δεν είναι καμμία από τις δύο του ιδιότητες.

Τα τατουάζ που καλύπτουν όλο του το πρόσωπο και το σώμα έγιναν αφορμή να γίνει διάσημος αλλά και να να δημιουργηθεί σελίδα για το πρόσωπο του στο facebook που μέσα σε λίγες ημέρες απέκτησε πάνω από 1,5 εκατομμύριο fan.

Οι make up artists της Dermablend Professional στην Αμερική βρήκαν σε αυτόν το κατάλληλο μοντέλο για να αποδείξουν τις δυνατότητες του νέου κονσήλερ. Πήραν το "μαγικό" τους προιόν και τα ειδικά σφουγγαράκια τους και κάλυψαν όλα τα τατουάζ του zombie boy ή αλλιώς Rocco Genest όπως είναι το πραγματικό του όνομα.

Θαυμάστε στο video τους "καλλιτέχνες" εν ώρα εργασίας καθώς και το πραγματικό πρόσωπο του χορευτή-μοντέλου που τελικά παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον χωρίς τα τατουάζ...