Μανικιούρ με υπογραφή Essie στην Νέα Υόρκη

Μανικιούρ με υπογραφή Essie στην Νέα Υόρκη

H Essie απέκτησε το πρώτο σαλόνι περιποίησης νυχιών στο κέντρο της Νέας Υόρκης.
09 Οκτωβρίου 2012 Γκασιάμη Δήμητρα


Η Essie απέκτησε το δικό της χώρο στο ωραιότερο σημείο της πόλης που ζει και αγαπά. Στο Upper East της Νέας Υόρκης βρίσκεται το μίνιμαλ salon σχεδιασμένο από τον interior designer Peter Millard. Στο Essie Nail Salon επικρατεί το λευκό χρώμα που τονίζεται από τα δερμάτινα καθίσματα ντυμένα στις αποχρώσεις των iconic βερνικιών "mademoiselle" και "a - list".

«Είναι κάτι που ονειρευόμουν χρόνια! Πρόκειται πραγματικά για μια πρωτόγνωρη εμπειρία: να περπατάω στην οδό East 65th (μεταξύ Madisson και Park) του Μανχάταν και να βλέπω το όνομά μου στον υπέροχο αυτό χώρο! Είναι, παγκοσμίως, το πρώτο Essie Nail Salon. Η συνεργασία με την L' Oreal Professional και τον Samuel Shriqui, ιδιοκτήτη του χώρου, θα συμβάλλει σε μια συνεργασία γεμάτη χρώμα!» λέει η Essie Weingarten.

Η ίδια η Essie Weingarten απολαμβάνει συχνά μία περιποίηση νυχιών, με τον αγαπημένο της συνδυασμό: την απόχρωση 'blushing bride' σαν βάση και από πάνω τη "mademoiselle", από την μανικιουρίστα των διασήμων, Josephine Allen, η οποία φροντίζει τα νύχια της εδώ και περίπου 20 χρόνια.

35 East 65th Street, New York