Τι είπε η Kristen Stewart στην ζωντανή συνέντευξή της  στο ίντερνετ

Τι είπε η Kristen Stewart στην ζωντανή συνέντευξή της στο ίντερνετ

24 Οκτωβρίου 2012
Ηταν το πρόσωπο των ημερών, για πολλούς λόγους. Τόσο για την επερχόμενη παγκόσμια πρεμιέρα του Breaking Dawn 2, για  την οποία έχουν αρχίσει ήδη οι δημόσιες εμφανίσεις, όσο και για τις φήμες  περί επανένωσής της ή όχι με τον Robert Pattinson.

Όμως τα βλέμματα του πλανήτη ήταν στραμμένα πάνω στην Kristen Stewart και για έναν επιπλέον λόγο την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, καθώς έδινε μια ζωντανή συνέντευξη στο ίντερνετ για την προώθηση του  νέου αρώματος του Balenciaga, Florabotanica, του οποίου είναι το πρόσωπο.Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη μεταδώθηκε σε live stream και από το marieclaire.gr.

Πάνω από 5.000 ερωτήσεις είχαν σταλεί στη νέα μούσα του Nicolas Ghesquiere και 20 από αυτές επιλέχθηκαν για να απαντηθούν live από την σταρ δίνοντας την ευκαιρία στους επιλαχόντες να κερδίσουν το Florabotanica. Mία από τις 20 ερωτήσεις μάλιστα προήλθε από την Ελλάδα!

Η Kristen, αν και κάπως νευρική, όπως είναι πάντα στις δημόσιες εμφανίσεις της, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με αυθορμητισμό και χιούμορ, θίγοντας θέματα όπως η γαλλική φινέτσα και πόσο δύσκολο είναι να την πετύχεις. Για την σχέση της με τη μόδα σχολίασε ότι "νιώθεις σαν να διηγείσαι μια ιστορία, είναι κομμάτι ενός κόνσεπτ, ξυπνά κάποιο συναίσθημα. Μπορεί να¨ξεκλειδώσει πράγματα στον εαυτό σου που δεν περίμενες".

Οταν της ζητήθηκε να παρομοιάσει το Florabotanica με μια ταινία ανέφερε την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων ενώ αν θα έπρεπε να το περιγράψει με 3 λέξεις θα έλεγε ότι είναι "επικύνδυνο", "φρέσκο"  και "σούπερ Γαλλικό"!

"Το άρωμα απευθύνεται σε τολμηρούς  ανθρώπους, όπως  και ό,τι σχεδιάζει ο Nicolas (Ghesquiere)".

Oταν απαπόφευκτα η συνέντευξη έθιξε και την πρόσφατα ταραχώδη προσωπική ζωή της, εκείνη απάντησε όπως ήταν αναμενόμενο λακωνικά: "προφανώς ήμουν πολύ απασχολημένη με άλλα πράγματα αυτόν τον καιρό".

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε η Kristen Stewart στην Fashion Editor Virginie Mouzat