Αυτό είναι το πρώτο άρωμα της Madonna

Αυτό είναι το πρώτο άρωμα της Madonna

Η "βασίλισσα" κάνει την παρθενική της εμφάνιση στον κόσμο της ομορφιάς.
14 Φεβρουαρίου 2012 Ευφραιμίδη Μαρίλη
Όταν μαθαίνεις ότι η Μadonna βγάζει άρωμα, η πρώτη σου σκέψη είναι "μα καλά, πως της είχε ξεφύγει τόσα χρόνια". Επειδή για τη βασίλισσα της ποπ ποτέ δεν είναι αργά, μέσα στο 2012 λανσάρεται το άρωμα "Truth or dare", βάσει του συμβολαίου που υπέγραψε με την εταιρεία Coty. "Για χρόνια ήθελα να δημιουργήσω μία προσωπική εσάνς που να εκφράζει εμένα αλλά συγχρόνως να μπορεί να κάνει και τους άλλους να ταυτίζονται μαζί της. Η πιο παλιά ανάμνηση που έχω από τη μητέρα μου είναι το άρωμά της. Μύριζε πάντα γαρδένιες και γιασεμί, ένα μεθυστικό μίγμα θηλυκότητας και μυστηρίου. Ήθελα να δημιουργήσω αυτό το άρωμα, αλλά με ένα καινούργιο στοιχείο στη συνταγή του. Κάτι τίμιο και συγρόνως τολμηρό- έτσι βγήκε το όνομα "Αλήθεια ή θάρρος"." Μία εσάνς γεμάτη λευκά λουλούδια.

Η διαφημιστική φωτογραφία τραβήχτηκε από το διάσημο δίδυμο Mert Alas και Marc Pigott, οι ίδιοι που είχαν φωτογραφήσει τη Madonna και για την ανοιξιάτικη καμπάνια της Louis Vuitton το 2009.

Το άρωμα θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο στην Αμερική, αποκλειστικά στα καταστήματα Macy's. Τον Μάιο θα είναι διαθέσιμο στον υπόλοιπο κόσμο.