Όποιο κι αν είναι το στιλ που προτιμάς στο μακιγιάζ, είτε τολμηρό, είτε μίνιμαλ αισθητική, είτε glam αποχρώσεις ή ακόμα κι αν εμπνέεσαι από τάσεις τύπου Euphoria, είμαι σίγουρη πως η νέα υφή στα κραγιόν του 2020 δεν θα σου περάσει απαρατήρητη καθώς εισάγει ένα beauty trend, που είναι εμπνευσμένο από τη μόδα και συγκεκριμένα το αγαπημένο σου vinyl.

Τα χείλη λοιπόν το 2020 είναι γεμάτα λάμψη και βάφονται με χρώματα που χαρακτηρίζονται από μεγάλη ένταση. Αυτό είναι το next big thing στο μακιγιάζ και δεν είναι λίγες οι εταιρείες καλλυντικών που έχουν φροντίσει να λανσάρουν τα κατάλληλα προϊόντα για να κάνουν την επιθυμία κάθε γυναίκας πραγματικότητα και να μας κάνουν να ξεχάσουμε για λίγο διάστημα τις ματ εκδοχές των κραγιόν.

Τα vinyl κραγιόν αντιθέτως έχουν το πιο γυαλιστερό φινίρισμα που έχεις δει ποτέ, ξεπερνώντας ακόμα και αυτό ενός gloss, ενώ το χρώμα τους αναδεικνύεται στο μέγιστο βαθμό χάρη στην τεχνολογία τους, η οποία παράλληλα κάνει τα χείλη να μοιάζουν σαν γυαλί. Χάρη στη φόρμουλα τους αυτά τα κραγιόν έχουν την ιδιότητα να μένουν σταθερά και να μη “λερώνουν” την περιοχή γύρω από τα χείλη.

Ανυπομονείς να το δοκιμάσεις; Βρες αυτό που σου ταιριάζει στις παρακάτω προτάσεις!

Ultra HD Vinyl Lip Polish Revlon

Vinyl Gloss Radiant

Versicolour Varnish Cream Lip Stain MAC Cosmetics

LacquerInk Lip Shine Vinyl Nude Shiseido

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below