Το Mad Men εμπνέει την Estée Lauder

Το Mad Men εμπνέει την Estée Lauder

Το μακιγιάζ της Μπέτι Ντρέιπερ σε μία νέα συλλεκτική σειρά.
19 Μαρτίου 2012 Ευφραιμίδη Μαρίλη
Κραγιόν Signature Lipstick σε Cherry ($25).
1
2
Η ώρα περνάει, πρέπει να κοιμηθείς γιατί αύριο το πρωί έχεις γραφείο, αλλά δεν μπορείς με τίποτα να κλείσεις το λαπ-τοπ. Θέλεις να δεις κι άλλο ένα επεισόδιο, τουλάχιστον την αρχή, τουλάχιστον να μάθεις τι έγινε ο Ντον. Σιγά μη δεις μόνο την αρχή. Κι αυτό θα φτάσει στο τέλος πριν το καταλάβεις. Το αληθινό πρόβλημα είναι όμως όταν τελειώνουν όλα τα επεισόδια, όταν βλέπεις όλη την 4η σεζόν. Και μετά τι;

Ο εθισμός στο Mad Men βρίσκει επιτέλους τη δόση του. Και κάτι παραπάνω. Μαζί με τον 5ο κύκλο, που αρχίζει να προβάλλεται την Κυριακή 25 Μαρτίου, έρχεται ένα κύμα από ρούχα, καλλυντικά και άλλα σύμβολα του στυλ που είναι εμπνευσμένα από τη σειρά. Η ατμόσφαιρα των 60s με την διακοσμητική πινελιά των σύγχρονων art - director της σειράς, είναι το καινούργιο φετίχ όλων όσων ασχολούνται με τη μόδα και την ομορφιά.

Τώρα η Estee Lauder λανσάρει μία μικρή σειρά μακιγιάζ που χωράει στο κλατς της Μπέτι Ντρέιπερ. Από τις 18 Μαρτίου στα Bloomingdales της Αμερικής πωλούνται το κραγιόν Signature Lipstick σε Cherry ($25) και το ρουζ Crème Rouge σε Evening Rose ($40). Για την προώθηση της συλλεκτικής συλλογής το μοντέλο Constance Jablonski ντύθηκε και βάφτηκε με το στυλ της January Jones. Τη μεταμόρφωση ανέλαβε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρείας Tom Pecheux. Οι λεπτομέρειες φαίνονται στο βίντεο που ακολουθεί.