Σκούρα χείλη: το μακιγιάζ των σταρ στο Met Gala

Σκούρα χείλη: το μακιγιάζ των σταρ στο Met Gala

Το κραγιόν της βαμπιρέλας είναι το καινούργιο μυστικό για ένα σέξι red carpet λουκ.
11 Μαΐου 2012 Ευφραιμίδη Μαρίλη
Camilla Belle
1
2
3
4
5
6
7
Τα χείλη στο χρώμα του κόκκινου κρασιού είναι το καινούργιο μυστικό του red carpet look. Οι τέσσερις σταρ που εμφανίστηκαν στο Met Gala της Νέας Υόρκης την περασμένη Δευτέρα ακολούθησαν τις τάσεις ομορφιάς που είδαμε στο Παρίσι για το επόμενο καλοκαίρι και απέδειξαν ότι το πολύ σκούρο κραγιόν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και τις βοηθάει να δείχνουν πιο περιποιημένες (ακόμη κι αν δεν είναι).

Η Camilla Belle ανέδειξε το τέλειο δέρμα της με ένα πολύ γυαλιστερό δαμασκηνί, με καφέ αποχρώσεις, κραγιόν. Η απόχρωση ετοιμάστηκε ειδικά για εκείνη με προϊόντα της σειράς μακιγιάζ Ck: το μολύβι Ck one soft defining lip pencil in gossip, το κραγιόν Ck one lipstick in smooch και το λιπ-γκλος Ck one lipgloss in mad.

"Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα λουκ που θα ήταν συγχρόνως δυνατό και σέξι, με σοφιστικέ μαλλιά, άψογη επιδερμίδα, ιριδίζοντα μάτια και σκούρα αισθησιακά χείλη" εξηγεί ο makeup artist της σταρ Hung Vanngo.

Η Jessica Alba προτίμησε ένα πλούσιο καφέ στην απόχρωση του κάστανου με ίχνη γκλος στις άκρες των χειλιών.

Η τραγουδίστρια Lana Del Rey είχε το γνωστό βαμπ λουκ με τα κυματιστά μαλλιά της. Το ταίριαξε με χείλη στο χρώμα του κόκκινου της Βουργουνδίας.

Η Kate Bosworth διάλεξε χείλη στο χρώμα του βατόμουρου (το κραγιόν είναι Nars Pure Matte Lipstick in Volga) για να δείχνει όμορφα μέσα στο flapper φόρεμα Prada. "Δημιουργήσαμε μία λαμπερή επιδερμίδα με δυνατά φρύδια και ματ χείλη" είπε η makeup artist της σταρ Patti Dubroff. "It's all about the lip! "