Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Simaftd: το instagram των συναισθημάτων

Συμέλα Φωτιάδη - Simaftd
Υποψηφιότητα για: Your Choice Award

Κλασικά έργα τέχνης, λουλούδια -ζωγραφισμένα ή φυσικά, εικόνες από ταξίδια και καθημερινές διαδρομές μπερδεύονται με λαχταριστά φλιτζάνια καφέ και happy σεταρίσματα ρούχων. Ta αξεσουάρ σερβίρονται με σταγόνες από ροζ και κόκκινο γαρνιρισμένα με τη girly οπτική της Συμέλας.Τι λέει για τη δουλειά της:

"Είμαι 23 ετών, είμαι fashion designer και σας καλωσορίζω στον κόσμο μου, εδώ όπου η μόδα και το στιλ ακολουθούν κάθε πτυχή της ζωής μου. Στον δικό μου κόσμο το πρωινό ξύπνημα συνοδεύεται από τη μυρωδιά του καφέ και η πρώτη έμπνευση της ημέρας αποτυπώνεται στο sketchbook μου. Στο δικό μου κόσμο οι εικόνες από τα βιβλία ζωντανεύουν και γίνονται άρωμα, μουσική, χρώμα. Στο δικό μου κόσμο τα ταξίδια ενώνουν το παρελθόν και το παρόν και η σύγχρονη μόδα κλείνει το μάτι στα κλασικά έργα τέχνης.

Με τη φωτογραφική μου μηχανή κλέβω στιγμές του κόσμου αυτού και τις ανεβάζω στο instagram. Ταξίδια, τοπία, συναισθήματα, βιβλία, μόδα, μικρές όμορφες λεπτομέρειες αποτελούν έμπνευση και έναυσμα δημιουργικότητας. Μέσα από τις φωτογραφίες αυτές θέλω να μοιραστώ τη δική μου οπτική γωνία των πραγμάτων γιατί μόνο μέσα από αυτό κάθε κόσμος έχει νόημα".

Το κόκκινο χαλί, η απονομή, οι νικήτριες και τα ωραιότερα look.
Η απονομή, οι καλεσμένοι και μία βραδιά μόδας που θέλουμε να θυμόμαστε.
Οι καλύτερες στιγμές της βραδιάς ή ό,τι πρόλαβε να δει ο φωτογράφος.
H Muse Rebelle εγκαινιάζει την υποψηφιότητά της στα blog awards, ανακαλύπτοντας το μυστικό του House of Haagen-Dazs.
Η Ιωάννα Τσιγαρίδα του joan addicted δοκιμάζει τη σειρά Elvive της L'Oreal Paris.
Το Cloudline Chic Flows εγκαινιάζει την υποψηφιότητά του στα blog awards με μια φωτογράφιση στη μπουτίκ Dolce & Gabbana του City Link με total λουκ από τη summer συλλογή.
Άντρια Αλετράρη - Andria's Dose Υποψηφιότητα για: Best Fashion Blog Award
Μαριαλένα Κωνσταντινίδου - Marbriele Υποψηφιότητα για: Best Instagram Award
Συμέλα Φωτιάδη - Simaftd Υποψηφιότητα για: Your Choice Award
Τίνα Σαρδελά a. κ. a MirAge - MirageCollective Υποψηφιότητα για Best Instagram Award