Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Marbriele: φίλτρα στα όνειρα

Μαριαλένα Κωνσταντινίδου - Marbriele
Υποψηφιότητα για: Best Instagram Award

"If you can dream it, you can do it". "Never give up on something you can't go a day without thinking about". Αυτά είναι τα μότο - ψήγματα αισιοδοξίας και σοφίας δίπλα στα αγαπημένα φαγητά, ταξίδια και φυσικά outfit της που συναντάμε στο Instagram της marbriele. Ξεχωρίζουν τα ιδιαίτερα αξεσουάρ που χρησιμοποιεί στις εμφανίσεις της.Τι λέει για την δουλειά της:

"Ζω στη Θεσσαλονίκη και εργάζομαι στο χώρο της μόδας,σε πολυεθνική εταιρία ρουχισμού. Η μεγάλη αγάπη μου δεν είναι απλώς να σχεδιάζω και να ράβω τα ρούχα μου, αλλά να καταφέρνω καθημερινά να εκφράζομαι μέσα από αυτά. Όταν όλοι λένε "είσαι ό,τι επιλέγεις", εγώ λέω "είσαι ό,τι επιλέγεις να φορέσεις".

Ο ωραιότερος τρόπος να εκφράσω τα συναισθήματα μου από το πρωί που θα ξυπνήσω είναι να παίξω με τους συνδυασμούς των ρούχων μου και να κάνω αυτό το feeling πράξη. Αγαπώ τα prints και τα total looks. Όσο πιο περίεργο είναι ένα κομμάτι τόσο πιο πολύ παρακινώ τον κόσμο να δοκιμάσει να εκφραστεί μέσα από αυτό. Έτσι χωρίς δυσκολία είναι σαν να έχουμε ξεπηδήσει μέσα από  σελίδες περιοδικού, με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και αέρα.

Πιστεύω στη μοναδικότητα του καθένα μας και στην έκφραση της μέσα από τη μόδα. Στόχος μου είναι να ταιριάζω μεταξύ τους φαινομενικά ασύμβατα κομμάτια έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα αρμονικό και αβίαστο. Σε ό,τι αφορά στο instagram, έχει μπει στην καθημερινότητα μου και πλέον μοιράζομαι με τους followers μου όποια νέα στιλιστική ιδέα συλλάβω. Αυτά τα λίγα ή πολλά από τη marbriele. Θυμήσου! Είσαι ό,τι φοράς. Απόλαυσέ το.Το κόκκινο χαλί, η απονομή, οι νικήτριες και τα ωραιότερα look.
Η απονομή, οι καλεσμένοι και μία βραδιά μόδας που θέλουμε να θυμόμαστε.
Οι καλύτερες στιγμές της βραδιάς ή ό,τι πρόλαβε να δει ο φωτογράφος.
H Muse Rebelle εγκαινιάζει την υποψηφιότητά της στα blog awards, ανακαλύπτοντας το μυστικό του House of Haagen-Dazs.
Η Ιωάννα Τσιγαρίδα του joan addicted δοκιμάζει τη σειρά Elvive της L'Oreal Paris.
Το Cloudline Chic Flows εγκαινιάζει την υποψηφιότητά του στα blog awards με μια φωτογράφιση στη μπουτίκ Dolce & Gabbana του City Link με total λουκ από τη summer συλλογή.
Άντρια Αλετράρη - Andria's Dose Υποψηφιότητα για: Best Fashion Blog Award
Μαριαλένα Κωνσταντινίδου - Marbriele Υποψηφιότητα για: Best Instagram Award
Συμέλα Φωτιάδη - Simaftd Υποψηφιότητα για: Your Choice Award
Τίνα Σαρδελά a. κ. a MirAge - MirageCollective Υποψηφιότητα για Best Instagram Award