Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Andria's Dose: η τέχνη του mix and match

Άντρια Αλετράρη - Andria's Dose
Υποψηφιότητα για: Best Fashion Blog Award

Η ίδια δηλώνει fashion junky και vintage addict. H Άντρια Αλετράρη, fashion and digital media consultant αλλά και freelance stylish και writer, τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Θα την δείτε στα μεγάλα fashion shows ενώ φωτογραφίες της φιγουράρουν στις best dressed στήλες σε διεθνή μίντια. Ξέρει να μεταμορφώνει ένα casual σύνολο με ντένιμ και τοπ σε fashion statement αλλά και να μεταμορφώνεται συνεχώς σαν χαμαιλέοντας.

Τι λέει για την δουλειά της:

"Με βάση το Λονδίνο, το Andrias Dose είναι το brainchild μου και εκπροσωπεί ό,τι αγαπώ και αποκαλώ μόδα, κουλτούρα και αισθητική. Με περίπου 10 χρόνια στο χώρο της μόδας και έχοντας πειραματιστεί με σχεδόν τα πάντα: styling, δημόσιες σχέσεις και digital media, writer αλλά και guest lecturer σε πανεπιστήμια του Λονδίνου. Μετά απ' όλ' αυτά αποφάσισα να δημιουργήσω το Andrias Dose πριν από περίπου 2 χρόνια για να μοιραστώ όλα όσα με εμπνέουν, αγαπώ και κάνω στο χώρο αυτό.

Με κεντρικό concept το personal style, θα δεις τα πάντα, aπό minimal μέχρι sporty, ladylike και girly σε ευφάνταστους mix and match συνδυασμούς. Το andriasdose ενσωματώνει μόδα από high street αλλά και high end και μετρά στο ενεργητικό του συνεργασίες με brands όπως η Fendi, οι Natargeorgiou και η Missoni (coming soon).

Ονομάζω το προσωπικό μου στιλ moody και δηλώνω πως δεν βάζω καμία ταμπέλα παρά μόνο αυτή της διάθεσης. Rock girl at heart αλλά με επιρροές από διάφορες κουλτούρες, eras, μουσική, τέχνη, μου αρέσει να πειραματίζομαι με το στιλ και να αλλάζω. Η μόδα πρέπει να είναι ένα ευχάριστο και challenging καθημερινό παιχνίδι. Ποιο παιχνίδι είναι ενδιαφέρον όταν το παίζουμε ακολουθώντας τους κανόνες; Πιστεύω πως το στιλ δεν καθορίζεται από τα ρούχα καθεαυτά, αλλά από το ποιος και πώς τα φοράει".Το κόκκινο χαλί, η απονομή, οι νικήτριες και τα ωραιότερα look.
Η απονομή, οι καλεσμένοι και μία βραδιά μόδας που θέλουμε να θυμόμαστε.
Οι καλύτερες στιγμές της βραδιάς ή ό,τι πρόλαβε να δει ο φωτογράφος.
H Muse Rebelle εγκαινιάζει την υποψηφιότητά της στα blog awards, ανακαλύπτοντας το μυστικό του House of Haagen-Dazs.
Η Ιωάννα Τσιγαρίδα του joan addicted δοκιμάζει τη σειρά Elvive της L'Oreal Paris.
Το Cloudline Chic Flows εγκαινιάζει την υποψηφιότητά του στα blog awards με μια φωτογράφιση στη μπουτίκ Dolce & Gabbana του City Link με total λουκ από τη summer συλλογή.
Άντρια Αλετράρη - Andria's Dose Υποψηφιότητα για: Best Fashion Blog Award
Μαριαλένα Κωνσταντινίδου - Marbriele Υποψηφιότητα για: Best Instagram Award
Συμέλα Φωτιάδη - Simaftd Υποψηφιότητα για: Your Choice Award
Τίνα Σαρδελά a. κ. a MirAge - MirageCollective Υποψηφιότητα για Best Instagram Award