Στο Fashion Week της Νέας Υόρκης τα φλας έλαμψαν και όλοι οι δημοσιογράφοι την αποθεώνουν για τις σαρωτικές εμφανίσεις της 16χρονης κόρης της Cindy Crawford, Kaia Gerber. Πριν λίγες μέρες η Kaia έγινε 16, γεγονός που της επιτρέπει πλέον να περπατήσει στα catwalks. Ωστόσο η εικόνα που κυκλοφορεί εδώ και κάποιες ώρες μας έχει τρομάξει, μιας και η Kaia δείχνει αρκετά ταλαιπωρημένη από τα απανωτά shows, τα πάρτι και την ειδική προετοιμασία που απαιτεί το κάθε ντεφιλέ.

CALVIN KLEIN! there are no words to describe how I feel, I love you endlessly Raf!

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Sep 7, 2017 at 6:10pm PDT

Η μικρή κόρη της Σίντι Κρόφορντ φαίνεται να πετυχαίνει αυτό που άλλα μοντέλα κερδίζουν μετά από σκληρές και επίπονες προσπάθειες χρόνων. Σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να μιλήσουμε για νεποτισμό, μιας και η 16χρονη είναι κλώνος της διάσημης μαμάς της.

Τα καρέ που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο ιντερνετ μας έχουν βάλει σε σκέψεις. Δείχνουν την Κάια υπερβολικά εξαντλημένη Kαία Γκέρμπερ μετά τα απανωτά σόου και τα πάρτι».

Τα σχόλια είναι ακόμη πιο σκληρά, αφού όλοι γράφουν πως η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα το φρέσκο όμορφο κορίτσι της πασαρέλας, αλλά ούτε και το πώς θα έπρεπε να δείχνει ένα οποιοδήποτε 16χρονο κορίτσι. Μάτια κουρασμένα και πρόσωπο ταλαιπωρημένο από τα ξενύχτια και το μακιγιάζ.H Κάια έχει δικαίωμα να δείχνει και κουρασμένη και εξαντλημένη, αλλά οι λόγοι πίσω από αυτό είναι αυτοί που σηκώνουν συζήτηση.