Εγκαινιάστηκε χθες η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μαίρης Λουκά.
BOATHOUSES
Σπίτια-βάρκες με ανεπανάληπτη θέα.
TEMPTATION
Επωφεληθείτε από τις δελεαστικές τιμές στις «Temptation Days» της Roche Bobois, από την Παρασκευή 8 μέχρι το Σάββατο 23 Μαΐου.
NEW BAR
Ιταλικές γεύσεις, signature cocktails, funk μουσική και γιορτινή διάθεση: Το νέο bar-restaurant της Στοάς Κουρτάκη είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις της πόλης.
PHOTO
Atopos Unlocked, η έκθεση που δεν πρέπει να χάσουμε.
SALES
Ένας ολόκληρος κόσμος για τα δωμάτια των παιδιών μας, αλλά και για εμάς τους μεγάλους, μας περιμένει στη Μodeco. Στην ελληνική εταιρία με τα 22 καταστήματα και την 30χρονη πορεία.
1 ... 9 | 10 | 11 ... 48
Η Fashion Editor & Writer του Marie Claire Χριστίνα-Μαρία Κράββαρη βρέθηκε στην πρώτη σειρά των μεγαλύτερων fashion shows και αναλύει τις πιο hot τάσεις της επόμενης σεζόν.
Η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων Μιρέλλα Αλεξίου μεταμορφώνει μοναδικά ημιπολύτιμους λίθους σε εντυπωσιακά κολιέ που ξεχωρίζουν.
Επιτέλους! Βρέθηκε ο οριστικός τρόπος να απαλλαγούμε από τις ραγάδες.
Ο Μεσογειακός ήλιος συναντά το ισπανικό craftmanship και o συνδυασμός των δύο στοιχείων μετουσιώνεται στην νέα, καλοκαιρινή συλλογή του οίκου.
Δεν είναι μόνο ζήτημα στοματικής υγιεινής. Τα ούλα που ματώνουν μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρο τοκετό. Αυτό είναι το κατάλληλο σχέδιο πρόληψης και θεραπείας.