Τα σεμέν της γιαγιάς εκτίθενται

Τα σεμέν της γιαγιάς εκτίθενται

Η σειρά Holy Grammats με σεμέν από σιλικόνη των Ελλήνων σχεδιαστών Jazztdesign, στο dezaar Prototypes έως τις 23/12.
13 Δεκεμβρίου 2011
«Ο μόνος τρόπος για να ξορκίσεις κάτι που αισθητικά σε έχει φρικάρει είναι να το ξανακοιτάξεις με αγάπη. Η δημιουργικότητα των γιαγιάδων μας, που είχε βρει διέξοδο μέσα από ατελείωτες ώρες δεξιοτεχνικής χειροναξίας επιστρέφει από το παρελθόν σε μορφή έγχρωμης σιλικόνης, ανθεκτικής σε υψηλές θερμοκρασίες, υγρασίες και πάσης φύσεως παραμορφώσεις», λένε οι Jazztdesign.
Η σειρά τους Holy Granmats είναι μια ώριμη και ευφάνταστη ματιά στο σεμεδάκι που σκέπαζε την τηλεόραση του παππού, στο δαντελένιο εργόχειρο που πάνω του σερβιριζόταν το γλυκό του κουταλιού για να υπογραμμίσει στον επισκέπτη τη νοικοκυροσύνη και τα ταλέντα της προκομμένης οικοδέσποινας.
Οι Jazztdesign είναι ο Αντώνης Κιουρκτσής και η Αντωνέλλα Νικολοπούλου, δυο τρομεροί απόφοιτοι της Αρχιτεκτονικής του Βόλου και με μεταπτυχιακό στη Design Academy Eindhoven, και έχουν συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους αδελφούς Campana στο workshop για τον σχεδιασμό του ξενοδοχείου NEW.
Η σειρά Holy Granmats θα εκτίθεται στο dezaar Prototypes (Κωνσταντινουπόλεως 42, Γκάζι 11854, Aθήνα / τηλ. 213 0053340, έως την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011.