ΜΟΔΑ Athens Xclusive Designer Week
Είδαμε το show του Βασίλη Ζούλια στο Athens Xclusive Designers Week. H Αναστασία Καμβύση εκστασιάστηκε -πιο ψύχραιμη η fashion blogger Πηνελόπη Καπνουλά.
ATHENS FASHION WEEK
Φούστες με lazer cut σχέδια, μίνι φορέματα με prints, t-shirts με fun logos: αυτά είναι τα ρούχα που ανυπομονούν να φορέσουν οι #Somfettes την επόμενη σεζόν.
NOVEMBER ISSUE
Σέξι μόδα, cool μακιγιάζ, έξυπνα tips καριέρας και αληθινές ιστορίες που θα σας συγκινήσουν- ανακαλύψτε το Marie Claire Νοεμβρίου.
1 ... 53 | 54 | 55 ... 87
Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη. Τέσσερις πόλεις, τέσσερις εβδομάδες που σηματοδοτούν τα πάντα στις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς.
Η νέα συλλογή των ROSES ARE RED αναδεικνύει την ομορφιά της απλότητας ενώ συγχρόνως μας ταξιδεύει σε καλοκαιρινά τοπία.
Η Fashion Editor & Writer του Marie Claire Χριστίνα-Μαρία Κράββαρη βρέθηκε στην πρώτη σειρά των μεγαλύτερων fashion shows και αναλύει τις πιο hot τάσεις της επόμενης σεζόν.
Η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων Μιρέλλα Αλεξίου μεταμορφώνει μοναδικά ημιπολύτιμους λίθους σε εντυπωσιακά κολιέ που ξεχωρίζουν.
Επιτέλους! Βρέθηκε ο οριστικός τρόπος να απαλλαγούμε από τις ραγάδες.
Ο Μεσογειακός ήλιος συναντά το ισπανικό craftmanship και o συνδυασμός των δύο στοιχείων μετουσιώνεται στην νέα, καλοκαιρινή συλλογή του οίκου.
Δεν είναι μόνο ζήτημα στοματικής υγιεινής. Τα ούλα που ματώνουν μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρο τοκετό. Αυτό είναι το κατάλληλο σχέδιο πρόληψης και θεραπείας.