Η νέα συλλογή με πουκάμισα της Masayo Kishi γεννήθηκε από ανάγκη. Με ένα υπερβολικά πιεσμένο πρόγραμμα σαν στυλίστρια, ποτέ δεν είχε το χρόνο να αλλάζει ανάμεσα στις φωτογραφήσεις. «Η πλειοψηφία των ανθρώπων πιστεύουν ότι ο στυλίστας κάνει μια φανταχτερή δουλειά, αλλά στην πραγματικότητα πάντα τρέχω γύρω-γύρω και συνήθως φοράω το ίδιο casual σύνολο όλη την ημέρα -μπορεί να προσθέσω ένα ζευγάρι τακούνια ή ένα Hermès μαντήλι αλλά φοράω το ίδιο τοπ πάντα”, εξηγεί .

«Αναζητώντας μια πιο εμπνευσμένη επιλογή, η Kishi άρχισε να σχεδιάζει μια σειρά από κλασικά pussybow πουκάμισα χρησιμοποιώντας μεταξωτό ύφασμα με καλειδοσκοπικά prints. Σταδιακά συνειδητοποίησε ότι πολλές πολυάσχολες γυναίκες είχαν ανάγκη από ένα παρόμοιο ρούχο και έτσι ξεκίνησε μια πλήρη συλλογή, που ονομάζεται Edeltrud Hofmann (το όνομα προέρχεται από ένα alter ego που εφευρέθηκε γι ‘αυτήν από έναν Γερμανό φίλο σκηνοθέτη με τον οποίο κάποτε είχε συνεργαστεί) η οποία τώρα είναι διαθέσιμη προς πώληση online.
H Kishi λέει ότι στόχος της συλλογής της είναι να επαναφέρει στη ζωή το vibe της Diana Vreeland και της Loulou de la Falaise: «Tις φαντάζομαι να φορούν τα μεταξωτά πουκάμισά μου στο δρόμο, για να εργαστούν και μετά να βγουν έξω για να πάνε κάπου καταπληκτικά.»
 Οι σιλουέτες της είναι εμπνευσμένες από τις δεκαετίες του  ’40, του ’50, και του ’70 και ενώ χρησιμοποιεί εξαιρετικά υφάσματα από luxury labels, η πλειοψηφία των κομματιών έρχονται σε πολύ μικρές ποσότητες. Αυτό είναι ακριβώς που τα κάνει τόσο ξεχωριστά.
«Είναι κάτι διαφορετικό για τις κομψές γυναίκες που εργάζονται και μπορούν να φορέσουν όλη την ημέρα», λέει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below