Καταλαβαίνουμε ότι ένα ρούχο πρόκειται να γίνει δημοφιλές όταν έχει τη δική του λίστα αναμονής πριν ακόμη λανσαριστεί. Τέτοια είναι και η περίπτωση του KITRI Gabriella φορέματος, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει ενδιαφέρον από περισσότερους από 700 ανθρώπους, λίγο μετά αφού εντοπίστηκε φορεμένο από μερικές influencers  μόδας.

Aρχικά φορέθηκε από την Charlotte Groeneveld aka Fashion Guitar στην εβδομάδα της μόδας, στη συνέχεια έκανε το γύρο των social media, δημιουργώντας μια αυξανόμενη λίστα αναμονής ένα μήνα πριν λανσαριστεί σήμερα.

 

Η δημοτικότητά του ωστόσο είναι λογική: χάρη στο μοτίβο με λουλούδια, το τολμηρό πράσινο χρώμα και την πλισέ midi φούστα, πληρεί όλες τις on-trend προδιαγραφές ενώ παραμένει διαχρονικό. Σε όλα τα παραπάνω συμπλήρωσε και την αποσπώμενη ζώνη που το καθιστά επιπλέον κολακευτικό.

Μπορείς να το φορέσεις απλά ή πιο επίσημα και όπως αποδεικνύεται από τη Charlotte μπορεί να φορεθεί και σε στυλ Vetements με ένα ζευγάρι Dad Trainers και puffer jacket.

Αν θέλεις μια πιο ασφαλή προσέγγιση ωστόσο, δοκίμασε να το φορέσεις με μια καμπαρντίνα και sock boots. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να είσαι γρήγορη εάν θέλεις να το αποκτήσεις!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below