Έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα για τους Dolce & Gabbana πέρυσι. Και χθες η Lady Kitty Spencer ως μια βασιλική φιγούρα, φόρεσε μια εκτυφλωτική τιάρα για την επίδειξη “Secret and Diamond” των Ιταλών σχεδιαστών στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου.


Το 27 χρονο μοντέλο ήταν η επιτομή της κομψότητας με ένα γαλάζιο σιφόν φόρεμα που αναδείκνυε τις απίστευτες αναλογίες της. Το maxi φόρεμά της ήταν διακοσμημένο με τριαντάφυλλα και δεκάδες Cupid αγγελάκια, ενώ μια φαρδιά υφασμάτινη ζώνη τόνιζε τη μέση της. Το look ολοκληρώθηκε με μια λαμπερή τιάρα και τα αντίστοιχα διαμαντένια σκουλαρίκια.

Πέρυσι, η Kitty εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα για τους D & G στο Μιλάνο, και την καμπάνια «Millennials»των σχεδιαστών. Εμφανίστηκε επίσης σε μια ειδική επίδειξη για τους ίδιους στο Harrods το Δεκέμβριο, μαζί με τις φίλες της Pixie Lott και Lottie Moss.

Αργότερα στην χθεσινή επίδειξη, άλλαξε look και βγήκε στην πασαρέλα με ένα εκπληκτικό μεταλλιζέ ασημένιο φόρεμα σε συνδυασμό με αντίστοιχα κοσμήματα και μια μικρή τσάντα.

Η Κitty Spencer ωστόσο δεν είναι η πρώτη γαλαζοαίματη απόγονος που συνεργάζεται με το σχεδιαστικό δίδυμο, με την με τη Λαίδη Amelia Windsor να έχει προηγουμένως ποζάρει για το brand.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below