Η Katie θα δείξει την κολεξιόν της στην εβδομάδα μόδας της ΝΥ

Η Katie θα δείξει την κολεξιόν της στην εβδομάδα μόδας της ΝΥ

Από τότε που αποφάσισε να χωρίσει, τα όνειρα της Katie Holmes γίνονται ένα ένα πραγματικότητα.
09 Ιουλίου 2012 Ευφραιμίδη Μαρίλη
Jeanne Yang και Katie Holmes
H ηθοποιός και η σχεδιάστρια στο Soho House στις 14 Μαρτίου 2012.
1
2
3
4
5
6

Σαν να μην έφταναν τα καταιγιστικά νέα για την προσωπική ζωή της Katie Holmes, τώρα υπάρχουν εξελίξεις και στην επαγγελματική της. Μόλις έσκασε η "βόμβα" ότι εκείνη και η σχεδιάστρια Jeanne Yang θα δείξουν τη σειρά ρούχων Holmes & Yang στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Η ετικέτα τους, βέβαια, δεν είναι καινούργια. Πρωτο-λανσαρίστηκε το 2009 και διατίθεται σε διάφορα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένου του Barneys New York. Το στιλ της είναι μίνιμαλ νεοϋορκέζικο, περίπου σαν τον τρόπο που ντύνεται η Katie από τότε που εγκαταστάθηκε στο Μανχάταν.

Ωστόσο η απόφασή της να την προβάλει στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης φαίνεται να είναι άλλη μία κίνηση απεξάρτησης από τον πολύκροτο γάμο της.

Προς το παρόν οι δικηγόροι του πρώην ζευγαριού δουλεύουν πυρετωδώς πάνω στο διαζύγιο. Το μόνο σημείο στο οποίο η Holmes είναι αδιάλλακτη είναι η αποκλειστική κηδεμονία της Suri.

Οι πηγές που ήταν κοντά στο πρώην ζευγάρι τα τελευταία έξι χρόνια επιμένουν ότι η Holmes ένιωθε όλο και πιο άσχημα με την αυξανόμενη παρέμβαση της σαϊεντολογίας στον τρόπο που μεγάλωνε το παιδί της.