Κάνε share την δική σου Ιταλία

Κάνε share την δική σου Ιταλία

Με το virtual λεύκωμα #italianjourney, η Ιntimissimi μας προσκαλεί να μοιραστούμε online τις δικές μας εικόνες για το «ιταλικό όνειρο».
09 Ιουλίου 2012
Mε τις δυο τελευταίες καμπάνιες της, η INTIMISSIMI μας ταξίδεψε σε δυο ατμοσφαιρικές, ρομαντικές κι εμβληματικές περιοχές της Ιταλίας. Η ανοιξιάτικη καμπάνια εμπνεύστηκε από την εξοχή της Τοσκάνης ενώ η καλοκαιρινή από τους μεσογειακούς κήπους της Σικελίας. Με την ίδια μούσα, την Τanya Mityushina, το ταξίδι συνεχίζεται και με τη φθινοπωρινή συλλογή που έχει concept: «Κάποτε στη Ρώμη» (Once in Rome). Με αυτή την αφορμή, η ΙΝΤΙΜΙSSIMI επεκτείνει την ιδέα του «Ιταλικού Ονείρου» στο ίντερνετ και γίνεται η πρέσβειρα και εκφραστής της έννοιας "Italian Journey".


Eτσι, δημιουργήθηκε το hashtag#italianjourney, που προσκαλεί τους χρήστες των social networks, instagram, pinterest και twitter να δώσουν τη δική τους πρόταση Italian journey, μέσα από εικόνες, ιδέες και moodboards. Η λογική είναι να εκφράσουμε και να μοιραστούμε το δικό μας ιταλικό όνειρο, το στυλ made in Italy που έχουμε αγαπήσει, το πάθος που μας εμπνέει η συγκεκριμένη μεσογειακή χώρα.

Ξεκινήστε κι εσείς να σκέφτεστε το ιδανικό ταξίδι σας στην Ιταλία, ανεβάστε το στο site της εταιρείας και κοινοποιήστε το.
Όλες οι συμμετοχές θα παραμείνουν αναρτημένες στο Intimissimi website (www.intimissimi.com) μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου 2012.

http://www.facebook.com/intimissimi

http://www.youtube.com/user/intimissimiofficial

https://twitter.com/intimissimi

http://followgram.me/intimissimiofficial

http://pinterest.com/intimissimi/