Τα παρασκήνια της φωτογράφησης της Victoria Beckham στην Chanel στο Παρίσι

Τα παρασκήνια της φωτογράφησης της Victoria Beckham στην Chanel στο Παρίσι

Το διάσημο fashion icon μας χάρισε μια (νόμιμη) λαθραία ματιά στην λαμπερή επίσκεψη της στο Παρίσι μέσω twitter.
25 Ιουλίου 2012 Λουκία Λυκίδη
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Victoria Beckham μοιράζεται στιγμιότυπα της super glam ζωής της μέσω twitter. Αυτή την φορά το πολυτελές όνειρο περιελάμβανε τα παρασκήνια της επίσκεψης της στη Chanel στο Παρίσι για μια φωτογράφηση.

Συνοδευόμενη από τον γιο της Romeo η κ. Beckhan ταξίδεψε από το Λονδίνο στην γαλλική πρωτεύουσα όπως πάντα απόλυτα κομψή. Φορώντας λευκό πουκάμισο, μαύρη μάξι φούστα και μπότες κατευθύνθηκε στην μπουτίκ της Chanel για να δει τις τελευταίες συλλογές αλλά και να προετοιμαστεί για την επικείμενη φωτογράφηση. Ταυτόχρονα δεν παρέλειψε να ανεβάσει στο twitter στιγμιότυπα από τα backstage τις επίσκεψης της. Στην μια χαλαρώνει με ένα ποτήρι ροζέ κρασί, στην άλλη βλέπουμε ρούχα και αξεσουάρ της συλλογής Chanel haute couture ενώ σε μια άλλη ποζάρει σε μια τεράστια σκάλα φορώντας μόνο ένα μπουρνούζι.

Αφού τακτοποίησε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Victoria επιβράβευσε τον μικρό Romeo με μερικούς γύρος στο περίφημο Le Grand Roue, την μεγάλη ρόδα λούνα παρκ και γνωστή ατραξιόν του Παρισιού κοντά στην Place de la Concorde. Ακόμη με υπέροχη μέρα στην ζωή της Victoria Beckham.