Γνωρίστε τις οικοδέσποινες του House of Style 2012

Γνωρίστε τις οικοδέσποινες του House of Style 2012

Οι Κarlie Kloss & Joan Smalls ηγούνται της αναβίωσης της εκπομπής-φαινόμενο του MTV.
13 Σεπτεμβρίου 2012 Βιβή Μωραΐτου
Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν πολλά. Τελικά, στις 6 Σεπτεμβρίου στα MTV Video Music Awards αποκαλύφθηκε πως η Κarlie Kloss και η Joan Smalls είναι εκείνες που αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο που ξεκίνησε η Cindy Crawford το μακρινό 1989 για να ακολουθήσουν μεταξύ άλλων οι Rebecca Romijn και Molly Sims.

"Αναβιώνοντας το House of Style στρέφουμε ξανά τον προβολέα στο πνεύμα, στην προσωπικότητα και στο χιούμορ από τα πιο ενδιαφέροντα άτομα της μόδας, τα οποία προσωποποιούν την ενέργεια του στιλ του 2012" δήλωσε ο υπεύθυνος του μεγαλύτερου μουσικού καναλιού στον πλανήτη.

Το MTV επέλεξε τα δυο super model επειδή είναι έτσι κι αλλιώς κολλητές και διάσημες για την εκρηκτική τους προσωπικότητα. Εν ολίγοις η χημεία μεταξύ τους είναι εξασφαλισμένη. Το αν η 20χρονη Karlie και η 24χρονη Joan θα καταφέρουν να σταθούν στο ύψος της εμβληματικής προκατόχου τους θα αποκαλύφθεί στις 9 Οκτωβρίου που το show θα κάνει πρεμιέρα.

"Είναι μια νέα εποχή κι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Ο κόσμος της μοδας και της μουσικής είναι ο κόσμος μας!" λένε με μια φωνή στο video που γύρισαν στα παρασκήνια του Staples Center στο Λος Άντζελες αμέσως μετά την ανακοίνωση των ονομάτων τους.

Get More: