Τα τζιν είναι παντοτινά

Τα τζιν είναι παντοτινά

Η διοργάνωση Jeans are Forever των Notosgalleries στη Θεσσαλονίκη μας υπενθυμίζει τη διαχρονική αξία του πιο αγαπημένου μας ρούχου και μας γεμίζει δώρα.
22 Οκτωβρίου 2012
Το πολυκατάστημα μόδας και ομορφιάς notosgalleries στη Θεσσαλονίκη, στη Στοά Χιρς, παρουσιάζει, από σήμερα, 22/10 έως και το Σάββατο 3/11/2012, το πιο εντυπωσιακό «fashion Jeans Event» που έγινε πότε!

Το κατάστημα-προορισμός για τους fashion & beauty fans, θα «ντυθεί» για 2 εβδομάδες στα jeans με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Εντυπωσιακές βιτρίνες, jeans τοποθετημένα στα πιο απίθανα σημεία του καταστήματος και πρωτότυπα διακοσμητικά αντικείμενα θα συνθέσουν την πιο μπλε ατμόσφαιρα με τις πιο επώνυμες μάρκες: Denim&Supply by Ralph Lauren, Diesel, Hilfiger Denim, Lee, Levis, Miss Sixty, Pepe Jeans, Staff, Wrangler.


Η  Στοά Χιρς θα γεμίσει με δραστηριότητες και θα προσφέρει εκπλήξεις: ζωντανή φωτογράφιση μόδας, κατασκευή πρωτότυπων κοσμημάτων από καλλιτέχνη χρησιμοποιώντας σαν βασικό υλικό το jean ύφασμα και Beauty lab από την Mac & την Chanel, με make-up artists που θα παρουσιάσουν τις πιο hot τάσεις σε μακιγιάζ & νύχια για εμφανίσεις με jeans.
Και βέβαια, δεν θα λείψουν οι προσφορές, τα δώρα και οι διαγωνισμοί από τα συμμετέχοντα brands που θα προσθέσουν αξία στις αγορές των καταναλωτών. Μάλιστα, σε όσους πραγματοποιούν αγορές σε jean προϊόντα από το πολυκατάστημα κατά τη διάρκεια του event, θα δίνεται δώρο ένα χειροποίητο κόσμημα με βάση το jean.