Τα Η&M συναντούν το Maison Martin Margiela

Τα Η&M συναντούν το Maison Martin Margiela

H H&M γιόρτασε την συνεργασία της με το Maison Martin Margiela με μια εντυπωσιακή χοροθεατρική περφόρμανς.
25 Οκτωβρίου 2012 Λουκία Λυκίδη
Η ηθοποιός Julianne Moore.
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Με έναν απόλυτα πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν να γιορτάσουν τα H&M την συνεργασία τους με το Maison Martin Margiela. Η συλλογή παρουσιάστηκε μέσα από χορευτικά που επιμελήθηκε η γνωστή χορογράφος Anne Teresa de Keersmaeker καθώς και μέσα από ειδικής παραγγελίας καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε σε τετράγωνα άμμου που ήταν διάσπαρτα σε διαφορετικούς ορόφους του κτιρίου . Οι χορευτές έβγαζαν από πάνω τους τα ρούχα της συλλογής καθώς χόρευαν δημιουργώντας έτσι αυθόρμητες και ζωντανές καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις. Στην συνέχεια οι djs πήραν την σκυτάλη σε ένα πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν πολλές διάσημες σταρ μεταξύ των οποίων η Sarah Jessica Parker η Mena Suvari, η Helena Christensen και η Selma Blair. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό κτίριο 5Beekman Street. To ερειπωμένο και underground σκηνικό του διακοσμημένο με το χαρακτηριστικό λευκό στιλ της εταιρείας ήταν ιδανικό για να παρουσιαστεί η συλλογή που περιλαμβάνει μια σειρά επανεκδόσεων ρούχων και αξεσουάρ του οίκου Maison Μartin Margiela. Τον χώρο πλαισίωναν γλυπτά, προβολές και φωτογραφίες γνωστών καλλιτεχνών.

"Είναι μυστηριώδης και συναρπαστικός και είμαι μεγάλη οπαδός του Margiela εδώ και πολλά χρόνια" δήλωσε η Sarah Jessica Parker. Και συνέχισε." Όσο για την H&M κοιτάξτε τις ουρές των ανδρών και των γυναικών. Είναι πολύ δημοκρατικό να μπορούν οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε μεγάλους σχεδιαστές" Η συλλογή Maison Martin Margiela with H&M θα διατίθενται από τις 15 Νοεμβρίου σε περίπου 230 καταστήματα H&M σε όλο τον κόσμο και στο διαδίκτυο.