O Brooklyn Beckham στηρίζει την οικολογική καμπάνια της Pull & Bear

O Brooklyn Beckham στηρίζει την οικολογική καμπάνια της Pull & Bear

Ο νεαρός Beckham θα παραστεί στα εγκαίνια του οικολογικού #PULLANDBEARHOUSE
13 Σεπτεμβρίου 2016
Ο Brooklyn θα επισκεφθεί επίσης το νέο κατάστημα της Pull&Bear "for&from" στην πόλη Ferrol (Ισπανία) για να υποστηρίξει ένα κοινωνικό και εργασιακό πρόγραμμα για ανθρώπους με αναπηρία.
Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Brooklyn Beckham θα επισκεφθεί το #PULLANDBEARHOUSE, τα νέα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, που έχουν σχεδιαστεί με τα υψηλότερα επίπεδα για οικολογική διαχείριση, άνεση στην εργασία και προστασία του περιβάλλοντος.  
Ο διεθνώς γνωστός Brooklyn Beckham θα υποδεχθεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη πορεία του brand εδώ και 25 χρόνια, με το σλόγκαν "Jump Barriers and be in the right place" (Πέρασε τα εμπόδια για να βρεθείς στο σωστό μέρος).
Η Pull&Bear, το νεανικό brand μόδας του ομίλου Inditex Group (Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home και Uterqüe) πρόκειται να ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του και να παρουσιάσει τα κεντρικά του γραφεία, εκεί όπου στεγάζονται οι ομάδες των δημιουργικών και εμπορικών τμημάτων.
Ο Brooklyn και η Pull&Bear μοιράζονται κοινές αξίες - νεανικότητα, δημιουργικότητα, δέσμευση στην κοινωνία και το περιβάλλον και κοσμοπολίτικο πνεύμα. Επομένως, δεν υπάρχει κανείς καταλληλότερος να γίνει ο επίτιμος καλεσμένος στο σπίτι της Pull&Bear, στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν με τα υψηλότερα κριτήρια οικολογικής διαχείρισης, και να υποδεχθεί όλους αυτούς που έχουν συμβάλει στην επιτυχημένη 25χρονη πορεία του brand.
"Jump barriers and be in the right place" (Πέρασε τα εμπόδια για να βρεθείς στο σωστό μέρος) είναι το μήνυμα αυτού του ταξιδιού, στην καρδιά της Pull&Bear. Είναι ένα μήνυμα για τον καθένα να ξεπεράσει τα δικά του όρια και να κερδίσει τη θέση του στον κόσμο. Η πορεία του Brooklyn Beckham ξεκινά στους δρόμους του Λονδίνου, απ' όπου ετοιμάζεται να ταξιδέψει -μαζί με το skateboard του- και να πάει στην Ισπανία, για τα εγκαίνια του καταστήματος της Pull&Bear for&from στην πόλη Ferrol, πολύ κοντά στα κεντρικά γραφεία. Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα σε συνεργασία με τον κοινωνικό οργανισμό COGAMI (Galician Association for the Disabled), το οποίο απευθύνεται ανθρώπους με αναπηρία και στόχο έχει την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.
Μετά την επίσκεψη αυτή, ο Brooklyn θα μεταβεί στην πόλη Narón (A Coruña) για να εγκαινιάσει και να αποκαλύψει τα νέα κεντρικά γραφεία της Pull&Bear. Το κτίριο έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στο φυσικό τοπίο αλλά και να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα μέσα από συστήματα διαχείρισης νερού, εξοικονόμησης ενέργειας, ελέγχου ποιότητας αέρα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Ειδικότερα, στα νέα γραφεία περιλαμβάνονται 30.000 τμ κήπος με μεγάλη βιοποικιλότητα, ως συνέχεια στο δάσος που τον περιβάλλει, χώρος ελεύθερος για τους εργαζόμενους.
Πίσω από τις πόρτες του #PULLANDBEARHOUSE στη Narón, το brand θα συγκεντρώσει περισσότερους από 1.000 καλεσμένους από την Ισπανία και το εξωτερικό, σε μια εκδήλωση - μουσικό φεστιβάλ. Εκπρόσωποι από τη βιομηχανία της μόδας, τον πολιτισμό και τις τέχνες, εργαζόμενοι της Pull&Bear από όλο τον κόσμο, καθώς και προμηθευτές και φίλοι του brand, θα γιορτάσουν μαζί για τα 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας, και θα μοιραστούν ένα στόχο: "JUMP BARRIERS AND BE IN THE RIGHT PLACE".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ PULL&BEAR
Από την ίδρυσή της το 1991, σκοπός της Pull&Bear είναι να προσαρμόζεται στις ανάγκες του νεανικού κοινού της και να συνδυάζει το casual με την πιο χαλαρή μόδα. Η Pull&Bear δεν δημιουργεί μόνο ρούχα και αξεσουάρ, αλλά σχεδιάζει χώρους για να επικοινωνήσει τα μηνύματα πίσω από τα προϊόντα της. Άνετα καταστήματα με ξεχωριστό στυλ, όπου τα νέα έπιπλα συνδυάζονται με τα ανακυκλωμένα αντικείμενα για να δημιουργήσουν χώρους που αρέσουν στους νέους. Η Pull&Bear διαθέτει περισσότερα από 950 καταστήματα παγκοσμίως. Το brand είναι παρόν σε 71 χώρες, σε 2 εκ των οποίων αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.pullandbear.com, το οποίο έχει περισσότερους από 10 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "FOR&FROM"
Το πρώτο κατάστημα "for&from" της Pull&Bear  (είναι το ενδέκατο κατάστημα του ομίλου Inditex στο πλαίσιο του προγράμματος) βρίσκεται στην πόλη Ferrol (82 Calle Real) και μόλις λίγα χιλιόμετρα από τα κεντρικά γραφεία. Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι η κοινωνική και εργασιακή ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρία, φυσική ή πνευματική. Το κατάστημα Ferrol θα διαθέτει είδη από παλιότερες κολεξιόν σε μειωμένες τιμές και τη διαχείρισή του έχουν άνθρωποι με αναπηρία, χάρις στη συνεργασία με τον οργανισμό COGAMI.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ COGAMI
Ο στόχος του COGAMI (Galician Association for the Disabled) είναι η πλήρης ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρία σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής, προστατεύοντας και προωθώντας τα δικαιώματά τους, διεκδικώντας κοινωνική αλλαγή, ενθαρρύνοντας τις συνεργασίες και παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.