Η Oysho παρουσιάζει την συλλογή Ohanami

Η Oysho παρουσιάζει την συλλογή Ohanami

Η Ohanami SS'17 είναι μία συλλογή ασιατικής έμπνευσης, η οποία συγκεντρώνει την ουσία και το πνεύμα των αθλημάτων αυτού του πολιτισμού.
24 Ιανουαρίου 2017
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Η Ohanami εμπνέεται από μία γυναίκα σίγουρη για τον εαυτό της και απαιτητική, που εκτιμά την ισορροπία μεταξύ σώματος-ψυχής και το αγωνιστικό πνεύμα. Εδώ δημιουργείται μία συλλογή που ενώνει τη δύναμη του αθλητή με την κομψότητα, την πνευματικότητα, το σεβασμό και την αυτοσυγκέντρωση.
 
Αυτή η συλλογή αναμιγνύει αντιθέσεις που εναρμονίζονται ανάμεσα σε υφές και σχήματα. Ασύμμετρες λεπτομέρειες και cut-outs στα τοπ και στις ολόσωμες φόρμες, προσδίδουν ένα οπτικό εφέ που συνδυάζεται με άλλα ενδύματα μινιμαλιστικής έμπνευσης, που βλέπουμε σε κορμάκια, κολάν και φούτερ.
 
Από τις νέες προτάσεις για τη σεζόν SS17, ξεχωρίζει το παρκά και το bomber από μεταλλιζέ υφάσματα, με μια καθαρά outdoor έμπνευση, όπως φαίνεται στο πιο αστικό streetstyle, τα τεχνικά κορμάκια από νεοπρένιο με στρατηγικά κοψίματα και τα ψηλόμεσα κολάν που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα.

Τα ουδέτερα χρώματα, όπως το λευκό περλέ, το μαύρο και το μπλε, αποτελούν τη χρωματική παλέτα, η οποία εμπλουτίζεται από πινελιές του χρυσαφί ή από τυπώματα καθαρής ασιατικής έμπνευσης που αντικατοπτρίζουν το πνεύμα την ουσία και το πνεύμα των αθλημάτων αυτού του πολιτισμού.


WWW.OYSHO.COM