Η Vivienne Westwood για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η Vivienne Westwood για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ γιορτάζεται με μια επετειακή συλλογή ρούχων
26 Απριλίου 2012 Ειρήνη Μαππά
1
2
3
4
5
6
7
Στην Αγγλία γιορτάζουν τα 60 χρόνια από την ενθρόνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι ένας καινούργιος λόγος για τους βρετανούς να γιορτάζουν. Η Vivienne Westwood τιμά την Βασίλισσα Ελισάβετ με μια επετειακή συλλογή που εμπνέεται από τα φορέματα που έχει φορέσει η βασίλισσα στη διάρκεια της 60χρονης βασιλείας της. Η συλλογή Red Carpet Capsule Collection, η οποία επίσης περιλαμβάνει μια σειρά από κοσμήματα, θα είναι διαθέσιμη στα βρετανικά καταστήματα από τον Μάιο.

Πιστή στα βρετανικά χρώματα, η συλλογή που ονομάζεται Red Carpet Capsule Collection αποτελείται από μάξι και ντραπέ κοκτέιλ φορέματα από μεταξωτή οργάντζα, ασημί και μπρονζέ σατέν και άλλα πολυτελή υφάσματα. Σκοπός της εκκεντρικής σχεδιάστριας είναι να αναδείξει την μεγαλοπρέπεια και την πολυτελή κομψότητα της βασιλικής οικογένειας.

Η Westwood έχει τιμηθεί με τον τίτλο της Dame από την βασίλισσα Ελισάβετ το 1992 και δεν ξεχνά ποτέ να τιμά τα βρετανικά χρώματα στις συλλογές της. «Τα ρούχα μου έχουν μια ιδιαιτερότητα και μια ξεχωριστή θεατρικότητα που σε βοηθούν να εκφράσεις την προσωπικότητά σου», έχει δηλώσει η Westwood « επίσης προκαλούν τους ανθρώπους να σε πλησιάσουν. Η ζωή σου αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον όταν φοράς εντυπωσιακά ρούχα».