Λαμπερά εγκαίνια για τη Levi’s®

Λαμπερά εγκαίνια για τη Levi’s®

Νέο opening στο Παρίσι. Το Marie Claire ήταν εκεί.
18 Μαΐου 2012 Αθηνά Καλογήρου
Η Mary Charteris
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Το Marie Claire βρέθηκε πρόσφατα στο Παρίσι για ένα από τα πιο σημαντικά event της σεζόν, το λαμπερό opening του νέου καταστήματος της Levi’s® στα Ηλίσια Πεδία με πλήθος διάσημων καλεσμένων από το χώρο της μόδας, της τέχνης και της μουσικής. Σε ένα εντυπωσιακό industrial, τριώροφο χώρο 650 τμ σε μια από τις πιο διάσημες λεωφόρους του κόσμου, τη Champs Elysees, το νέο κατάστημα αποτελεί ένα αυθεντικό δείγμα σύγχρονου design.
Το concept των εγκαινίων για τη συγκεκριμένη μέρα ήταν αφιερωμένο στην Αμερικανο-Γαλλική φιλία και συνεργασία σε ένα κοινό concept, μια σχέση που ξεκινά από πολύ παλιά, αφού το ντένιμ ανακαλύφθηκε στη Γαλλία, ενώ η πολιτιστική κληρονομιά και των δύο χωρών είναι παραπάνω από σημαντική. Για το λόγο αυτό, η  Levi’s® από το opening του flagship καταστήματος και για δύο μήνες θα λανσάρει μερικά πρωτοποριακά καλλιτεχνικά projects με τη συνδρομή δύο μουσικών θρύλων και δύο street artists από τη Γαλλία και την Αμερική, που θα αφορούν τη μουσική, την τέχνη, τις καλλιτεχνικές κατασκευές και limited-edition σειρές ρούχων σε μια σειρά διαδραστικών workshops.


Πέρα όμως από τις καλλιτεχνικές συνεργασίες του brand, αυτό που κάνει ξεχωριστή την επίσκεψη στο κατάστημα της Champs Elysees είναι οι μοναδικές συλλογές που φιλοξενεί, όπως η πρωτοποριακή γυναικεία σειρά ντένιμ Levi’s® Curve ID, βασισμένη σε ειδικά σχεδιασμένα πατρόν που επιτρέπουν τέλεια εφαρμογή σε κάθε σωματότυπο, αλλά και τη σειρά vintage που περιλαμβάνει ρέπλικες όλων των χαρακτηριστικών σχεδίων της εταιρείας από το 1890 έως σήμερα κάνοντας ένα ταξίδι στη μεγάλη ιστορία της και που αναμένεται να γίνει το νέο must-buy όλων των vintage lovers.H συλλογή όμως που έχει γίνει η αγαπημένη του eco-concious κοινού ειναι η-διάσημη πλέον-Water<Less κατά την παραγωγή της οποίας χρησιμοποιείται 20 έως 88% λιγότερο νερό, εξοικονομώντας έτσι 20 εκατομμύρια λίτρα νερού για τον πλανήτη. Η απόλυτη shopping εμπειρία συμληρώνεται με exclusive συλλογές αξεσουάρ, αλλά και τα κλασικά Levi’s® 501παντελόνια και τζάκετ.


Levi’s® flagship store, 76 avenue des Champs-Elysees
Levi Strauss Hellas- Καλαβρύτων 2 & Καϊάφα 145 64 Νέα Κηφισιά - Τηλ: 210 6873500-1, Fax: 210 6856272