Το μεγάλο πάρτι της Replay στις Κάννες

Το μεγάλο πάρτι της Replay στις Κάννες

30 Μαΐου 2012
H Isabeli Fontana με Replay
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Κάννες δεν σημαίνει μόνο κόκκινο χαλί και κινηματογραφικές πρεμιέρες. Κάθε χρόνο, στο Φεστιβάλ λαμβάνουν χώρα λαμπερά πάρτι με οικοδεσπότες μεγάλα ονόματα της μόδας και της κοσμηματοποιίας. Οι σταρ είναι ήδη εκεί, οι σχεδιαστές είναι εκεί, τα σούπερ μόντελς δεν θα μπορούσαν να μην είναι εκεί.

Φέτος, κατά την διάρκεια του 65ου Φεστιβάλ Καννών, όλοι έσμιξαν πάλι στο exclusive Vip πάρτι της Replay στο ξενοδοχείο Martinez της Croisette, όπου oι Simple Minds (ντυμένοι με Replay) έπαιξαν ζωντανά για 500 καλεσμένους.

O Matteo Sinigaglia, CEO του πασίγνωστου ιταλικού brand, καλωσόρισε θερμά τον Jim Kerr των Simple Minds και το συγκρότημά του, τους φίλους των Replay και τους special guests της βραδιάς που τραγούδησαν και χόρεψαν ασταμάτητα όλο το βράδυ. Ανάμεσά τους ο ηθοποιός Adrien Brody, τα super models Irina Shayk, Isabeli Fontana, Petra Nemcova, Anja Rubik, Ana Beatriza Barros, ο art dealer και γιος της Carine Roitfeld, Vladimir Restoin Roitfeld, ο διευθυντής του περιοδικού W Stefano Tonchi, η φωτογράφος Ellen von Unwerth και πολλοί άλλοι.

Δείτε τα όλα στο http://www.replay.it/cannes